Onlangs heeft Reisopack Nederland een omsnoeringsmachine geplaatst bij een logistiek bedrijf, die zich onder andere bezighoudt met het verwerken van bierkratten. De omsnoeringsmachine wordt in gebruik genomen om pallets met bierkratten gemakkelijk en stevig om te snoeren, zodat deze stabiel kunnen blijven staan. Het gaat hier om een Reisopack 2903 omsnoeringsmachine, waarover u hieronder meer kan lezen!

Reisopack 2903 voor het omsnoeren van bierkratten

De Reisopack 2903 is ideaal om zware pallets met bierkratten te omsnoeren, zodat deze klaar zijn voor transport. Voorheen werden deze pallets gewikkeld met plastic. Dit kost niet alleen veel tijd, maar is ook slechter voor het milieu. Bovendien worden de pallets een stuk steviger verpakt met behulp van de omsnoeringsmachine, waardoor er geen bierkratten kunnen sneuvelen en de pallets veilig getransporteerd worden. Dit is al de tweede Reisopack 2903 die wij geplaatst hebben bij een bierfabrikant, om de pallets met bierkratten om te snoeren. Eerder werd deze omsnoeringsmachine namelijk verhuurd aan een bierbrouwerij in Twente.

Omsnoeringsmachine kopen of huren bij Reisopack Nederland

Bij Reisopack Nederland bieden wij verschillende opties aan bij het aanschaffen van een omsnoeringsmachine. U kunt er namelijk voor kiezen om een omsnoeringsmachine te kopen of te huren. Daarnaast behoort leasen ook tot een mogelijkheid! Wanneer u een omsnoeringsmachine slechts voor een bepaalde tijd nodig heeft, is huren een ideale uitkomst. Dit bespaart namelijk een grote investering. Wanneer u verwacht om de machines voor vele jaren te gebruiken, is kopen wel voordeliger. Voor beide opties kunnen wij het transport en het plaatsen voor u verzorgen!

Contact opnemen met Reisopack Nederland

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een omsnoeringsmachine, om ook uw bedrijfsprocessen te automatiseren? Dan staan wij voor u klaar! Met ons ruime aanbod van nieuwe en tweedehands omsnoeringsmachines, is er altijd wel een juist model voor uw bedrijf of organisatie te vinden. Neem contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. U kunt natuurlijk ook een mail sturen naar info@reisopack.nl of bellen naar +31 (0)850 778 387. Wij staan klaar om u van hulp te voorzien!