Een bandeermachine is bedoeld om kleinere goederen, zoals dozen, te kunnen omsnoeren. Deze machines kenmerken zich door een gebruiksvriendelijke manier van werken. Zo is de uitvoerlengte van het omsnoeringsband eenvoudig in te stellen en kunnen al onze bandeermachines verplaatst worden middels de gemonteerde zwenkwielen. Wij leveren zowel halfautomatische als volledig automatische bandeermachines.

Alle 4 resultaten

Reisopack 2400Nieuw

Reisopack 2400

leverbaar

ArtikelcodeVP0000452
VerkooptypeNieuw
Merk
Type2400
RichtingVerticaal
Bekijk product
Reisopack 1900Nieuw

Reisopack 1900

leverbaar

ArtikelcodeVP0000383
VerkooptypeNieuw
Merk
Type1900
RichtingVerticaal
Bekijk product
Reisopack 1402Nieuw

Reisopack 1402

leverbaar

ArtikelcodeVP0000386
VerkooptypeNieuw
Merk
Type1402
RichtingVerticaal
Bekijk product
Reisopack 2000Nieuw

Reisopack 2000

leverbaar

ArtikelcodeVP0001115
VerkooptypeNieuw
Merk
Type2000 Verticaal
RichtingVerticaal
Bekijk product

De kwaliteit van Reisopack bandeermachines

De bandeermachines van Reisopack zijn zowel op nationale als internationale schaal erg populair. Dit komt door de prijs-/kwaliteitverhouding die erg gunstig is. De machines van Reisopack beschikken over een zeer hoge kwaliteit. Hiermee zijn wij in staat u zo efficiënt mogelijk te kunnen ondersteunen in de bedrijfsprocessen. De bandeermachines zijn tevens te gebruiken in geautomatiseerde productielijnen, zoals aan een lopende band. Met behulp van een bedienpaal zijn wij in staat deze maatwerkoplossing te leveren. Bij Reisopack beschikken we over gediplomeerd personeel dat voor iedere bedrijfssituatie een maatwerkoplossing kan leveren. Wij streven er naar uw bedrijf zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen in het omsnoeringsproces.

Bandeermachine onderhoud en reparatie op locatie

Reisopack beschikt over haar eigen, gespecialiseerde monteurs. Aangezien onze machines vaak aan productielijnen zijn gekoppeld, is het lastig om deze te verzenden naar onze werkplaats. Bovendien zijn bandeermachines vaak de ruggengraat van bedrijfsprocessen, dus ook dan is het cruciaal dat er snel hulp komt. Reisopack biedt hierom onderhoud en reparatie op locatie aan. Vaak kan op dezelfde dag al een monteur gestuurd worden en heeft u binnen de kortste keren weer een goed werkende machine.

Bandeermachines en andere machines uit voorraad leverbaar

Buiten bandeermachines levert Reisopack ook andere interessante machines. Denk hierbij aan diverse modellen omsnoeringsmachines en aan omsnoeringsband versnipperaars. Reisopack beschikt over een grote eigen voorraad met nieuwe en tweedehands machines. Deze machines zijn buiten de aanschaf tevens beschikbaar voor lease of huur. U kunt ons altijd vrijblijvend raadplegen naar de mogelijkheden hierover via ons online contactformulier.