Reisopack S.L., het moederbedrijf van Reisopack Nederland, werd in 1992 gesticht in Barcelona. Het moederbedrijf specialiseerde zich in de verpakkingsindustrie en met name in de omsnoeringstechniek. Meer dan 25 jaren later is Reisopack een toonaangevend bedrijf die wereldwijd moderne en zeer betrouwbare omsnoeringsmachines levert en onderhoudt.

In 2008 hebben Reisopack S.L. en Steenks Service samen Reisopack Nederland gesticht om zo dichter bij hun klanten in West en Noord-Europa te kunnen staan en beter deze klantengroep te kunnen bedienen in advies en service. Deze samenwerking zorgt ervoor dat we machines en onderdelen snel uit voorraad kunnen leveren en wij u snel van dienst kunnen zijn bij storingen.

Samenwerking met Steenks Service

Onder de naam van Steenks Service worden de diensten uitgevoerd, zodat u zo snel mogelijk geholpen kunt worden. Met behulp van deze samenwerking met Steenks Service is Reisopack in staat om deskundig personeel in te zetten bij onderhoud, reparaties en het verhuur van omsnoeringsmachines. Ook kunnen wij uw machine installeren en kunnen wij deze volledig in bedrijf stellen. Hierdoor kunnen onze omsnoeringsmachines meteen deel uitmaken van uw verwerkingslijn.

Middels deze samenwerking willen wij een zo groot mogelijke klanttevredenheid genereren. Het bestellen van onderdelen voor omsnoeringsmachine loopt tevens via een samenwerking met Steenks Service. Zo kunt u voor uw omsnoeringsmachine eenvoudig onderdelen op webshop van Steenks Service bestellen.

Wereldwijd actief

De omsnoeringsmachines van Reisopack zijn in ieder werelddeel te vinden en komen in verschillende sectoren voor. Zo komt u onze machines tegen in de logistiek, maar ook in de metaal- en voedingsindustrie. Ons merk staat bekend om haar flexibiliteit. Zo worden onze machines speciaal ingesteld voor iedere sector. Ieder bedrijf is verschillend en ieder heeft dus haar eigen verschillende vereisten. Wij streven naar optimale prestaties voor uw bedrijf en leveren hierbij betrouwbare en duurzame machines. Maatwerk is dus een van onze specialismen en wij werken hierdoor ook samen met betrouwbare partners om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.