In samenwerking met Steenks Service beschikken wij over een groot magazijn met onderdelen voor onze omsnoeringsmachines. Met deze samenwerking zijn wij in staat u goed te adviseren bij het vinden van het benodigde onderdeel. We beschikken over een gemeenschappelijk magazijn, waardoor wij bijna alles uit voorraad kunnen leveren. Bestellingen kunt u via onze drietalige onderdelen webshop plaatsen.

Bestellen via de onderdelen webshop

Onderdelen kunt u bij ons in drie talen bestellen, namelijk in het Nederlands, Engels en Duits. De webshop hebben wij zo gebruiksvriendelijk mogelijk ingericht. De zoekfunctie binnen de webshop is ook zo ingericht, dat u met een paar drukken op de knop bij het juiste onderdeel terecht komt. Zo kunt u altijd het juiste onderdeel voor uw machine vinden.

Om via de webshop iets te kunnen bestellen, dient u zich eerst te registeren. Wanneer u een account heeft kunt u de prijzen van de onderdelen zien en direct een bestelling plaatsen. Zonder account kunt u vrijblijvend een offerte voor de onderdelen opvragen.

Naar de webshop

Snelle nationale en internationale verzendingen

Aangezien onze Reisopack machines een belangrijke taak voorzien in uw bedrijfsproces, is het van belang dat bij een defect er zo snel mogelijk iets aan gedaan wordt. Zo beschikken we samen met Steenks Service over een onderdelenmagazijn, maar werken we ook samen met UPS. Met behulp van deze samenwerking zijn wij in staat om op korte termijn te kunnen leveren. Zodra een bestelling opgehaald wordt door UPS, ontvangt u een track & trace code waarmee u kunt zien waar en wanneer de levering voltooid wordt. Op deze manier zijn wij in staat u de best denkbare dienstverlening te leveren.

Hulp nodig bij het zoeken van onderdelen?

Bij Reisopack bent u verzekerd van de best mogelijke ondersteuning in het zoeken naar uw gewenste onderdeel. Ons personeel staat graag voor u klaar om u persoonlijk, telefonisch of per mail te adviseren. U kunt contact opnemen met ons per mail of via telefoonnummer +31 (0) 85 077 8387.