Met behulp van een verticale omsnoeringsmachine kunt u uw goederen en pallets verticaal binden. De verticale bindmachine bevestigt de band van hoog naar laag om de goederen. De machine trekt zelfstandig de omsnoeringsband strak, wat u veel tijd bespaart vergeleken met een handmatige inspanning. Nadat de goederen stevig zijn vastgebonden, kunnen ze veilig mee met het transport. Reisopack levert zowel semi-automatische als volledig automatische verticale omsnoeringsmachines. Bekijk hieronder ons assortiment verticale omsnoeringsmachines.

Alle 4 resultaten

Reisopack 2400Nieuw

Reisopack 2400

leverbaar

ArtikelcodeVP0000452
VerkooptypeNieuw
Merk
Type2400
RichtingVerticaal
Bekijk product
Reisopack 1900Nieuw

Reisopack 1900

leverbaar

ArtikelcodeVP0000383
VerkooptypeNieuw
Merk
Type1900
RichtingVerticaal
Bekijk product
Reisopack 1402Nieuw

Reisopack 1402

leverbaar

ArtikelcodeVP0000386
VerkooptypeNieuw
Merk
Type1402
RichtingVerticaal
Bekijk product
Reisopack 2000Nieuw

Reisopack 2000

leverbaar

ArtikelcodeVP0001115
VerkooptypeNieuw
Merk
Type2000 Verticaal
RichtingVerticaal
Bekijk product

Verticale omsnoeringsmachines van Reisopack

Al meer 12 jaar importeren wij exclusief de machines van ons moederbedrijf, Reisopack S.L. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan op het gebied van installatie, onderhoud en reparatie van. Met deze expertise zijn wij in staat om u perfect te adviseren over onze omsnoeringsmachines. Ons merk is wereldwijd terug te vinden bij verschillende soorten klantengroepen. Reisopack beschikt over een groot aanbod aan omsnoeringsmachines, waarbij we sommige machines zelfs op maat maken voor de klant.

Advies over verticale omsnoeringsmachines

Indien u aan ons kenbaar maakt in welke bedrijfsprocessen u een omsnoeringsmachine wilt hebben, zijn wij in staat om u hier gedetailleerd over te adviseren. Zo zijn er verticale omsnoeringsmachines die automatisch zijn, maar ook machines waarbij u semi-automatisch verticaal kunt omsnoeren. Deze afwegingen hangen samen met de bedrijfsgrootte, het soort goederen en de frequentie van goederen die omsnoerd dienen te worden.

Verhuur, lease en onderhoud van verticale omsnoeringsmachines

Reisopack staat tevens garant voor de verhuur, leasen, reparatie en onderhoud van verticale omsnoeringsmachines. In ons magazijn hebben wij altijd een aantal omsnoeringsmachines op voorraad, waardoor deze snel geleverd kunnen worden. Een verticale omsnoeringsmachine is vaak van essentieel belang binnen een organisatie. Bij Reisopack begrijpen wij dat ook en bieden wij reparatie en onderhoud aan op uw bedrijfslocatie.

Onderdelen van verticale omsnoeringsmachines

Ook bieden wij u onderdelen aan van onze verticale omsnoeringsmachines. Deze kunt u eenvoudig en snel bestellen op onze webshop. Heeft u vragen over welk onderdeel voor u geschikt is? U kunt dan vrijblijvend contact opnemen via info@reisopack.nl.