In plaats van het kopen van een omsnoeringsmachine, is het ook mogelijk om een omsnoeringsmachine te huren. Reisopack heeft een eigen verhuur afdeling voor omsnoeringsmachines. Zo geven klanten de voorkeur aan huren in plaats van kopen bij tijdelijke projecten of doordat ze besparen op de aanschaf en het onderhoud van een machine. Reisopack biedt nieuwe en zo goed als nieuwe omsnoeringsmachines te huur of te lease aan voor lange en korte periodes.

Voordelen van het huren van een Reisopack omsnoeringsmachine

Er zijn verschillende voordelen voor het huren van een omsnoeringsmachine. Ten eerste kunt u een machine tijdens piek periodes huren waardoor u meer capaciteit hebt om de piek op te vangen. Het tweede voordeel is dat u geen machine hoeft te kopen wat investering bespaart. Het derde voordeel is dat machine makkelijk in gebruik is en de werknemers direct met de machine kunnen gaan werken.

Beschikbare omsnoeringsmachines voor de verhuur

Reisopack 2830

Reisopack 2830

Met deze omsnoeringsmachine kunt u snel en eenvoudig pallets of dozen omsnoeren. De eenvoudige bediening stelt iedere werknemer in staat om er direct mee aan de slag te gaan.

Reisopack 2903

Reisopack 2903

Met deze automatische omsnoeringsmachine kunt u snel en eenvoudig kratten, kisten of dozen omsnoeren. De machine omsnoerd volledig zelfstandig zonder hoeklatten.

Reisopack 2830 omsnoeringsmachine huren

Voor de verhuur hebben wij Reisopack 2830 modellen beschikbaar. Dit is een semi-automatische omsnoeringsmachine waarmee u snel en eenvoudig pallets kunt omsnoeren. Deze machine is makkelijk in gebruik en verrijdbaar. U plaatst de machine naast het te omsnoeren object waarmee u vervolgens binnen 55 seconden 1 pallet kunt omsnoeren inclusief hoeklatten. De Reisopack 2830 werkt op accu’s en kan tevens op een normaal stopcontact van 220 volt worden aangesloten. Daarnaast beschikt deze mobiele machine over een hoeklattenmagazijn.

Reisopack 2903 omsnoeringsmachine huren

Bij Reisopack hebben wij regelmatig Reisopack 2903 modellen beschikbaar voor langere periodes. Dit is een automatische omsnoeringsmachine die zelfstandig pallets kan omsnoeren. Deze machine is ideaal voor het omsnoeren van kratten of kisten. De machine omsnoert zonder hoeklatten en kan in 41 seconden 3 bandjes plaatsen. De machine kan als losse machine worden geplaatst of in een verwerkingslijn.

Transport van de machine

Bij Reisopack Nederland is het mogelijk om uw eigen transport te regelen of wij zorgen voor het transport. Bij Reisopack kunnen we eigen transport regelen met onze eigen chauffeurs, maar het is ook mogelijk om een andere transporteur in te schakelen voor binnenlandse en buitenlandse leveringen.

Kwaliteit gegarandeerd bij Reisopack

De omsnoeringsmachine wordt voor de verhuur compleet nagekeken en schoongemaakt. Reisopack geeft u een 100% garantie bij het gebruik van onze machines, zodat u als huurder geen risico loopt als een omsnoeringsmachine huurt. Wanneer u voor een langere periode een machine huurt dan zal Reisopack zorgen voor het onderhoud van de machine.

Omsnoeringsmachine huren

U kunt een nieuwe of gebruikte Reisopack omsnoeringsmachine huren voor lange en korte periodes. Dit betekent dat de huurperiode kan variëren tussen 1 dag en een paar maanden. Bij Reisopack Nederland is alles mogelijk. Wanneer u ervoor kiest om de machine voor lange tijd te huren, dan is het misschien voordeliger om de machine te leasen. Wij kunnen u hiervoor van passend advies voorzien.

Als u meer informatie wilt voor het huren van een omsnoeringsmachine, neem dan contact met ons door het online contactformulier in te vullen of door ons te bellen op +31(0) 85 077 8387. Ons team staat klaar om u van passend advies te voorzien.