Bij Reisopack Nederland kunnen wij, naast verkoop, ook een reparatie- of onderhoudsbeurt geven aan uw omsnoeringsmachine. Een reparatie- of onderhoudsbeurt kan bij u op locatie of bij ons in de werkplaats worden uitgevoerd. Wanneer wij bij u op locatie komen, dan heeft u als voordeel dat u weer snel over uw machine kan beschikken. Zo is de wachttijd miniem en omdat de machine niet vervoert hoeft te worden bespaart u ook transportkosten.

Bij Reisopack Nederland betekent onderhoud dat uw omsnoeringsmachine compleet wordt nagelopen. De bindkop wordt gereinigd, mechanisch en elektrisch gecontroleerd en de afstelling van het omsnoeringsband wordt gecheckt. Na een onderhoudsbeurt kan de machine er weer tegenaan en werkt deze als nieuw. De frequentie van onderhoud is erg klant specifiek. Zo kiezen sommige klanten voor jaarlijks onderhoud, terwijl andere klanten jaren niks doen en pas onderhoud uitvoeren bij slijtage. Als klant zijnde ligt deze beslissing bij u en bent u vrij om hier zelf een keuze in te maken.

Training van eigen monteurs

Reisopack biedt wereldwijde service voor omsnoeringsmachines. Zo verzorgen wij over de gehele wereld onderhoudswerkzaamheden. Wij werken alleen met vakkundige monteurs die veel ervaring hebben van Reisopack omsnoeringsmachines. Echter hebben veel van onze klanten eigen (onderhouds)monteurs in dienst. Reisopack biedt deze monteurs ondersteuning in de vorm van een onderdelenboek, handleiding en een helpdesk. Zo kunnen de eigen monteurs de standaard onderhoudswerkzaamheden en kleine reparaties zelf uitvoeren. Daarnaast biedt Reisopack de mogelijkheid tot het geven van training of uitleg op locatie of bij Reisopack zelf. Zo krijgen uw monteurs de benodigde kennis van de omsnoeringsmachines en weten zij hoe ze snel en adequaat kunnen handelen.

Onderdelen Reisopack omsnoeringsmachine bestellen

Heeft u onderdelen voor uw omsnoeringsmachines nodig? Dan kunt u deze eenvoudig bestellen bij Reisopack. Zo zijn wij onderdeel van Steenks Service en kunnen wij gebruik maken van hun uitgebreide onderdelenmagazijn. Bij Reisopack kunnen wij een ruim aantal onderdelen leveren, omdat dit op voorraad ligt, zodat u weer snel verder kan. Deze onderdelen kunnen bij u worden bezorgd of bij ons worden opgehaald.

Afspraak maken of onderdelen bestellen

Heeft u onderdelen nodig voor het onderhoud aan uw omsnoeringsmachine? Of wilt u een afspraak inplannen voor een onderhoudsbeurt of reparatie? Bel dan +31(0) 85 077 8387 of stuur een mail naar info@reisopack.nl