Alle omsnoeringsmachines en producten van Reisopack kenmerken zich middels de hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Met behulp van omsnoeringsmachines, ook wel bindmachines genoemd, kunt u uw gestapelde pallets, dozen of andere goederen eenvoudig verpakken. Het aantal bedrijfsprocessen waarin de omsnoeringsmachines van Reisopack komt is ook breed. Zo worden onze machines gebruikt voor het dichtbinden van bloemendozen in een tuinbouwbedrijf, maar komen onze omsnoermachines ook veel voor in fabrieken en in de vis, vlees en melkindustrie.

Diverse typen omsnoermachines

Onderstaande bekijkt u onze diverse typen omsnoeringsmachines. Een compleet overzicht krijgen? Bekijk dan onze pagina met alle omsnoeringsmachines!

Overig

Nieuwe en gebruikte omsnoeringsmachines

Ons topmerk voor omsnoeringsmachines

Reisopack: specialist in omsnoeringsmachines

Wij ontwerpen en produceren vanuit onze eigen fabriek, wat ons in staat stelt om maatwerk te leveren aan onze klanten. Wij beschikken over een breed assortiment in bindmachines, waardoor wij altijd uw perfecte omsnoeringsmachine kunnen leveren. Buiten onze omsnoeringsmachines bieden wij u ook verschillende soorten omsnoeringsband en omsnoeringsband-versnipperaars aan.

Enkele soorten omsnoermachines die Reisopack levert zijn:

  • Horizontale omsnoeringsmachine;
  • Verticale omsnoeringsmachine;
  • Pallet omsnoeringsmachines;
  • Automatische omsnoeringsmachine;
  • Semi automatische omsnoeringsmachine;
  • Bandeermachines;

Voor de verpakkingsbehoefte in elke branche zijn onze omsnoeringsmachines in te zetten.

Uw omsnoeringsmachine professioneel afgeleverd

Reisopack machines zijn kwaliteitsmachines en wij zien het als onze verantwoordelijkheid om deze altijd in goede orde af te leveren. Wij streven naar een zo prettig mogelijke klantervaring wat betreft onze omsnoeringsmachines. Daardoor worden onze machines bij aflevering altijd door onze gespecialiseerde monteurs geïnstalleerd naar wens. Ook krijgt u bij de bindmachine een uitgebreide uitleg en staat ons personeel ook na de installatie altijd voor u klaar voor praktische en technische vragen. Buiten onze dienstverlening bij de aanschaf, staat Reisopack ook voor u klaar bij onderhouds- en reparatiewerkzaamheden van omsnoeringsmachines. Onze monteurs worden constant bijgeschoold om wereldwijd onze klanten goed van dienst te kunnen zijn.

Omsnoeringsband en hoeklatten

Buiten omsnoeringsmachines leven wij ook omsnoeringsband en hoeklatten. Omsnoeringsband wordt per rol of per pallet verkocht. Deze kunt u eenvoudig bestellen via onze webshop. Hoeklatten leveren we geheel naar de wens van de klant. Denk hierbij aan gewenste kleur, maat, lengte, dikte en aantallen.

Omsnoeringsband versnipperaar

Reisopack verkoopt ook omsnoeringsband versnipperaars. Met deze versnipperaars kan het achtergebleven lint efficiënt verwerkt worden. Zo wordt het lint in stukken van 6 centimeter gesneden en heeft de machine een invoersnelheid van 30 meter per minuut. Hierdoor kan er in korte tijd een hoop lint versnipperd worden, wat veel ruimte bespaard in de afvalbakken. Bovendien beschikt de omsnoeringsband versnipperaar over zwenkwielen, waardoor deze gemakkelijk te verplaatsen.