Omsnoeringsmachines, ook wel bindmachines genoemd, dienen voor het verpakken van gestapelde pallets, dozen en andere goederen. Bij Reisopack bieden we gebruiksvriendelijke omsnoeringsmachines van hoogwaardige kwaliteit, welke worden ingezet voor het automatiseren van bedrijfsprocessen in diverse sectoren. Denk aan de sierteelt, groente- en fruitteelt, verpakkingsindustrie, voedingsindustrie en de logistieke sector. Wij zijn in staat om maatwerk te leveren, doordat wij onze omsnoeringsmachines zelf ontwerpen en produceren vanuit onze eigen fabriek.

Verschillende typen omsnoeringsmachines

Afhankelijk van uw verpakkingsbehoefte en behoefte aan automatisering, heeft u bij Reisopack de keuze uit verschillende typen omsnoeringsmachines. Wilt u lage volumes omsnoeren of is mobiliteit vereist? Kies dan voor een semi-automatische omsnoeringsmachine. Wanneer u echter hoge volumes goederen dient om te snoeren, kunt u beter kiezen voor een volautomatische omsnoeringsmachine. Onze machines zijn zowel geschikt voor horizontaal als verticaal omsnoeren. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende typen omsnoeringsmachines in ons assortiment.

Nieuwe en gebruikte omsnoeringsmachines

Bij ons kunt u zowel nieuwe als gebruikte omsnoeringsmachines kopen of huren. Ons aanbod van tweedehands omsnoeringsmachines bestaat uit ingeruilde machines, welke niet alleen kritisch worden gecontroleerd op kwaliteit en slijtage, maar ook grondig worden schoongemaakt en gereviseerd. Ook wanneer u een tweedehands machine koopt of huurt, bent u dus verzekerd van een kwaliteitsmachine.

Overige producten

Buiten omsnoeringsmachines bieden wij ook omsnoeringsbanden, omsnoeringsversnipperaars en hoeklatten. De omsnoeringsband verkopen we per rol of per pallet. Hoeklatten bieden we in verschillende kleuren, maten, lengtes, diktes en aantallen, geheel naar uw wens. Onze omsnoeringsbandversnipperaars kunnen achtergebleven lint op een efficiënte manier verwerken. De machine kan in korte tijd veel lint versnipperen, waardoor u veel ruimte bespaard in de afvalbakken. Zo snijdt de versnipperaar het lint in stukken van 6 cm en heeft het een invoersnelheid van 30 meter per minuut. Doordat de machine over zwenkwielen beschikt, kan het ook makkelijk verplaatst worden.

Reisopack Nederland - specialist in omsnoeringsmachines

Bij Reisopack Nederland beschikken we over een breed assortiment omsnoeringsmachines van hoogwaardige kwaliteit en staan we bekend om onze uitstekende service. Zo bieden wij niet alleen snelle levertijden, maar ook kunnen onze monteurs uw omsnoeringsmachine installeren naar wens en ontvangt u uitgebreide uitleg over de machine. Ook staan onze specialisten na de aankoop en installatie van uw omsnoeringsmachines voor u klaar voor advies, onderhoudsbeurten en eventuele reparaties. Onze monteurs worden constant bijgeschoold om wereldwijd onze klanten goed van dienst te kunnen zijn. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier, door te mailen naar info@reisopack.nl of te bellen via +31 (0)850 778 387.