De verpakkingsindustrie is een grote industrie waar bedrijven producten en goederen verpakken, sorteren, ompakken of labelen met stickers voor diverse doeleinden zoals bescherming, vervoer en promotie. Het omsnoeren is een belangrijke toepassing in deze industrie. Reisopack levert een breed assortiment omsnoeringsmachines voor de verpakkingsindustrie.

Reisopack omsnoeringsmachines

Reisopack levert diverse oplossingen voor elk budget en elke toepassing. Wij beschikken over omsnoeringsmachines die allerlei voorwerpen horizontaal en verticaal kunnen omsnoeren. Deze objecten kunnen pallets, dozen, kratten en meer zijn. Een omsnoeringsmachine bindt het object horizontaal of verticaal met omsnoeringsband. Dit band wordt door de machine gelast en bespaart plastic in vergelijking met het wikkelen van plastic.

Reisopack strapping technologies

Reisopack levert automatische en semi-automatische omsnoeringsmachines. Automatische omsnoeringsmachines worden veel gebruikt in de verpakkingsindustrie. Zo zijn Reisopack machines makkelijk te integreren in verpakkingslijnen en kunnen deze vanuit de verpakkingslijn automatisch worden aangestuurd. Reisopack heeft veel ervaring met het installeren van omsnoeringsmachines in verpakkingslijnen. Hierdoor kunnen wij u van het beste advies voorzien. Daarnaast zijn wij bij Reisopack goed in het bedenken van maatwerkoplossing om klanten te helpen met hun uitdagingen. U kunt een voorbeeld zien in de video onderaan de pagina.

Installatie en service van omsnoeringsmachines in verpakkingslijnen

Bij Reisopack Nederland is het mogelijk om een omsnoeringsmachine te kopen als eind gebruiker, maar ook als automatiseringslijn bouwer. Reisopack installeert in beide gevallen machine en zal zorg dragen voor de gehele aftersale wereldwijd. Dit betekent dat wij beschikbaar zijn om service en onderhoud aan de omsnoeringsmachine te leveren. We hebben daarnaast een groot onderdelenmagazijn waar de grote onderdelen op voorraad liggen, zodat u snel geholpen kan worden, mochten er onverhoopt problemen zijn met de machine.

Specialist in omsnoeringsmachines voor de verpakkingsindustrie

Reisopack heeft al omsnoeringsmachine geïnstalleerd in voedselverwerkingsbedrijven, chips fabrikanten, bierbrouwerijen en meer. Bent u geïnteresseerd in onze oplossingen en wil je meer weten over onze ervaringen? Neem dan contact met ons op via het online contact formulier of bel naar +31(0) 85 077 8387.

Video: Bekijk één van onze omsnoeringsmachines aan het werk.