Reisopack kan al op veel klanten rekenen in de verpakkingsindustrie. Veel van deze bedrijven verpakken, sorteren, ompakken of stickeren producten en goederen. Voor deze verpakkingsindustrie levert Reisopack diverse soorten omsnoeringsmachines. Wij leveren zowel nieuwe als gebruikte machines, er is dus voor elk budget een oplossing.

Ook verzorgt Reisopack in samenwerking met Steenks Service het onderhoud en de reparatie van deze machines. De gespecialiseerde monteurs kunnen het onderhoud en de reparatie desgewenst ook bij u op locatie verzorgen.

Omsnoeringsmachines voor de verpakkingsindustrie | Reisopack

Voor Reisopack is maatwerk voor de klant een belangrijke toegevoegde waarde. Zo leveren wij bijvoorbeeld verrijdbare omsnoeringsmachines die geïntegreerd kunnen worden in een automatische verpakkingslijn. Een voorbeeld van deze machine kunt u vinden in de video onderaan deze pagina.

Omsnoeringsmachines voor de verpakkingsindustrie

Onze omsnoeringsmachines zijn desgewenst te kopen, leasen of voor korte tijd te huren. Reisopack biedt voor elke bedrijfsvorm een passende oplossing. Bekijk hieronder de diverse omsnoeringsmachines die wij leveren voor de verpakkingsindustrie.

Reisopack: gespecialiseerd in omsnoeringsmachines voor de verpakkingsindustrie

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt en bent u geïnteresseerd in onze oplossingen? Wilt u meer informatie ontvangen over onze maatwerk oplossingen of andere mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website of bel ons op +31 (0) 85-077 8387.

Video: Bekijk één van onze omsnoeringsmachines aan het werk.