Reisopack heeft onlangs een Reisopack 2903 verhuurd aan een gerenommeerde bierbrouwer in Twente. Het bedrijf heeft er bewust voor gekozen om een omsnoeringsmachine te huren in plaats van deze aan te schaffen. Dit, aangezien ze de omsnoeringsmachine slechts voor bepaalde periode nodig hebben. Het huren van onze Reisopack 2903 omsnoeringsmachine biedt daarom dé perfecte oplossing! Hieronder leest u meer over wat deze volautomatische omsnoeringsmachine de bierbrouwerij heeft opgeleverd en over de voordelen van het huren van een omsnoeringsmachine.

Reisopack 2903 bij bierbrouwerij

De bierbrouwer heeft de Reisopack 2903, een volautomatische horizontale omsnoeringsmachine, gehuurd met als doel om biervaten te omsnoeren. De machine wordt verhuurd, maar deze kan ook gekocht worden aan het eind van de huurperiode. Het huren van een omsnoeringsmachine brengt een tweetal belangrijke voordelen met zich mee. Zo zorgt het omsnoeren met omsnoeringsband ervoor dat er niet meer met plastic gewikkeld hoeft te worden, wat een stuk beter voor het milieu is. Daarnaast kunnen de kratten en vaten een stuk veiliger getransporteerd worden dankzij de omsnoeringsmachine. In dit geval is er gekozen voor het omsnoeren zonder hoeklatten, omdat dit niet nodig is met kratten en vaten.

Reisopack 2903 rented to beer brewery | Reisopack Nederland Reisopack 2903 strapping machine rented to beer brewery | Reisopack Nederland Strapping machine Reisopack 2903 rented to beer brewery | Reisopack Nederland

Omsnoeringsmachine huren bij Reisopack

Bij Reisopack Nederland is het mogelijk om een omsnoeringsmachine te huren of leasen. Het huren van een omsnoeringsmachine in plaats van kopen, is ideaal wanneer u de machine in wilt zetten voor een tijdelijk project of tijdens piekperiodes. Ook bespaart u de grote investering van de aankoop van een omsnoeringsmachine en de bijkomende onderhoudskosten. Bovendien worden alle omsnoeringsmachines van Reisopack compleet nagekeken en schoongemaakt, waardoor u verzekerd bent van veilige en betrouwbare machines. Wij verzorgen het transport van de machine, maar indien gewenst kunnen we ook een andere transporteur of uw eigen transport inschakelen.

Neem contact op met Reisopack Nederland

Wilt u graag een omsnoeringsmachine huren voor het helpen automatiseren van uw bedrijfsprocessen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Reisopack Nederland heeft een ruim aanbod van tweedehandse omsnoeringsmachines, welke u zowel voor korte als langere tijd kunt huren. Wilt u zich hierover laten informeren of heeft u nog andere vragen? Via onze website kunt u eenvoudig ons contactformulier invullen. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@reisopack.nl of te bellen via +31 (0)850 778 387. Onze specialisten staan u graag te woord!