Onlangs heeft Reisopack Nederland een nieuwe omsnoeringsmachine verwerkt in een reeds bestaande verpakkingslijn van Randstad Vleesgroothandel. De klant heeft gekozen om een Reisopack 1900 omsnoeringsmachine te integreren, die de dozen met verwerkt vlees stevig zal verpakken. Hoewel Randstad Vleesgroothandel reeds in het bezit was van een omsnoeringsmachine, hebben ze er bewust voor gekozen om deze te vervangen door een nieuwe automatische omsnoeringsmachine van Reisopack. Lees hieronder verder over het plaatsen en de specificaties van de Reisopack 1900.

Vervanging van omsnoeringsmachine uit China

De leverancier van topkwaliteit vlees maakte al voor een lange tijd gebruik van een Chinese omsnoeringsmachine. Onderdelen van deze machine raakten echter regelmatig defect en waren moeilijk te vervangen, omdat deze specifieke onderdelen in Nederland nergens verkrijgbaar zijn. Ook was het vinden van een bedrijf die service, onderhoud en reparatie aanbiedt voor deze machine niet gelukt. Daarom heeft Randstad Vleesgroothandel ervoor gekozen om te investeren in een Reisopack 1900. De omsnoeringsmachine zal de dozen, die meer dan 20 kilogram wegen, stevig dicht verpakken met een hoge kwaliteit omsnoeringsband. Het omsnoeren zorgt ervoor dat de doos goed dicht blijft zitten en brengt extra stevigheid aan de verpakking.

Reisopack 1900 omsnoeringsmachine | Reisopack Nederland

Reisopack 1900 verticale omsnoeringsmachine

De Reisopack 1900 is een verticale, automatische omsnoeringsmachine die wordt aangestuurd via een knop, voetpedaal of vanuit de verwerkingslijn. De machine heeft dezelfde bindkop als de Reisopack 2905 – wat de beste bindkop is die Reisopack Nederland binnen het assortiment heeft. Wij kunnen u ervan verzekeren dat deze bindkop jarenlange omsnoering garandeert zonder enige problemen!

Omsnoeringsmachine aanschaffen bij Reisopack Nederland

Met de Reisopack 1900 haalt u een machine van hoge kwaliteit binnen uw bedrijf. Het is dan ook vanzelfsprekend dat de prijs van deze omsnoeringsmachine hoger ligt dan machines uit bijvoorbeeld China. De Reisopack 1900 brengt echter een hoop voordelen met zich mee, zoals minder technische problemen en een hogere kwaliteit omsnoering. Reisopack Nederland voorziet verschillende services bij onverhoopte problemen met de omsnoeringsmachine. Vul bij interesse het contactformulier in, of neem contact op via +31 (0)850 778 387 of info@reisopack.nl!