Omsnoeringsband met een hoge kwaliteit is erg belangrijk voor uw Reisopack omsnoeringsmachine. Met omsnoeringsband van een hoge kwaliteit heeft uw machine namelijk niet alleen een veel betere performance, maar u voorkomt dat dat de machine tot stilstand komt of in het ergste geval zelfs stuk gaat. Reisopack Nederland gaat altijd voor de beste kwaliteit, daarom bent u er bij ons van verzekerd dat uw gekochte omsnoeringsmachine standaard met omsnoeringsband van een hoge kwaliteit wordt geleverd.

Waarom kiezen voor Reisopack omsnoeringsband?

Door onze twintig jaar ruime ervaring met omsnoeringsmachines, weten wij precies welke omsnoeringsband het best samengaat met uw Reisopack omsnoeringsmachine. Ons omsnoeringsband is speciaal door ons ontwikkeld om de Reisopack omsnoeringsmachine van de beste prestaties te kunnen voorzien. Ons omsnoeringsband laat geen stof achter, waardoor de machine geen kwaliteitsverlies heeft, doordat deze minder goed gaat omsnoeren. Daarnaast wordt ons omsnoeringsband gemaakt van het sterkste materiaal. Onze rollen omsnoeringsband bevatten veel meters band, waardoor deze niet vaak gewisseld dienen te worden.

Omsnoeringsband van Reisopack | Reisopack Nederland

Reisopack omsnoeringsband met verschillende materialen

Ons omsnoeringsband is beschikbaar in twee soorten materiaal, namelijk polyester (PET) en polypropyleen (PP). Beide zijn geschikt voor het omsnoeren van pallets met producten. Wanneer u pallets met zware goederen moet omsnoeren, raden wij u echter de PET band aan. Polyester is namelijk een wat elastisch materiaal, waardoor deze band nooit de spanning zal verliezen. Zo kunt u zware goederen vervoeren, onder welke omstandigheden dan ook. Ons PET-omsnoeringsband is beschikbaar in de kleuren wit en groen.

Reisopack omsnoeringsband bestellen

Ons omsnoeringsband is per losse rol en per pallet beschikbaar. Bij het bestellen van een gehele pallet maakt u gebruik van een prijsvoordeel en bent u dus uiteindelijk goedkoper uit. De omsnoeringsband is gemakkelijk te bestellen via onze webshop. Heeft u behoefte aan wat extra informatie of advies? Neem dan contact met ons op via sales@steenks-service.nl. Voor telefonisch contact kunt u bellen naar +31 6 51687505.