Verticaal omsnoeren is een methode om producten stevig van de boven- tot onderkant vast te zetten met behulp van een omsnoeringsmachine. Hierdoor kunnen goederen veilig en stabiel worden getransporteerd, zonder het risico op beschadigingen of ongelukken. Reisopack Nederland heeft machines beschikbaar die horizontaal of verticaal omsnoeren. Ook hebben wij omsnoeringsmachines beschikbaar die beide richtingen kunnen omsnoeren!

Toepassing verticaal omsnoeren

Wij geven onze klanten een advies voor het soort omsnoeringsmachines op basis van welk soort goederen zij transporteren. Wanneer u goederen aan elkaar wilt binden of dozen wilt dichtvouwen, raden wij u verticaal omsnoeren aan. Twijfelt u of u horizontaal of verticaal wilt omsnoeren? Neem contact op met onze specialisten. Zij kunnen u hierbij helpen en u van het juiste advies voorzien.

Semi-automatische of volautomatische horizontale omsnoeringsmachine?

Verticaal omsnoeren kan via twee verschillende manieren uitgevoerd worden: semi-automatisch of volautomatisch. Het verschil tussen de twee uitvoeringen zit in de bediening van de machine. Een automatische verticale omsnoeringsmachine kan geheel zelfstandig aan het werk gaan. Deze variant wordt dan ook vaak in verpakkingslijnen toegepast. Een semi-automatische omsnoeringsmachine verricht hetzelfde werk als een volautomatische omsnoeringsmachine, alleen dient deze wel handmatig bediend te worden. De investering van een volautomatische omsnoeringsmachine ligt dan ook vanzelfsprekend hoger dan dat van een semi-automatische omsnoeringsmachine.

Wij raden onze klanten aan om te kijken naar het aantal dagelijkse om te snoeren goederen. Wanneer u dagelijks aan de lopende band goederen om moet snoeren, is een volautomatische omsnoeringsmachine aan te raden. Anderzijds raden wij een semi-automatische omsnoeringsmachine aan als u dagelijks minder dient te omsnoeren.

Omsnoeringsband met hoge kwaliteit

Bij een aankoop of huur van een verticale omsnoeringsmachine bij Reisopack Nederland, krijgt u de beschikking tot omsnoeringsband van zeer hoge kwaliteit. Onze omsnoeringsband zijn in twee materiaalsoorten beschikbaar, namelijk polyester (PET) en polypropyleen (PP). Wij raden polypropyleen (PP) aan voor het omsnoeren van lichte en middelzware goederen. Polyester (PET) banden zijn perfect voor het omsnoeren van zware goederen. Beide omsnoeringsbanden zijn duurzaam geproduceerd en dus geschikt voor recycling!

Verticaal omsnoeren met Reisopack Nederland

Bij Reisopack Nederland hebben wij de beschikking tot verschillende machines die geschikt zijn voor verticaal omsnoeren. Twijfelt u nog of laat u zich graag adviseren? Vul dan ons contactformulier in met uw vragen en wensen. Liever direct contact? Dan zijn wij te bereiken via +31(0) 85 077 8387.