Reisopack heeft een ruim aanbod aan omsnoeringsmachines voor zware ladingen. Dankzij deze omsnoeringsmachines kunt u snel en eenvoudig uw zware ladingen omsnoeren. Dit voorkomt schade aan uw goederen tijdens het transport. Het is belangrijk dat u kiest voor een omsnoeringsmachine die geschikt is voor de producten die u wilt omsnoeren. Met een speciale omsnoeringsmachine voor zware ladingen kunt u zware goederen stevig omsnoeren voordat deze vervoerd worden.

Industriële omsnoeringsmachine voor zware ladingen

Onze industriële omsnoeringsmachines voor zware ladingen worden al jarenlang in verschillende sectoren ingezet om productielijnen te automatiseren. Denk onder andere aan sectoren als de sierteelt, fruit- en groenteteelt, voedings- en verpakkingsindustrie en de logistiek. Zo kunt u uw zware ladingen met behulp van een transportband tot aan de machine brengen, waarna deze (semi) automatisch de zware ladingen omsnoert. Het omsnoeren kan zowel met of zonder speciale hoeklatten.

Omsnoeringsmachine voor zware ladingen in verschillende sectoren | Reisopack

Semi-automatische omsnoeringsmachine voor zware ladingen

U kunt heel efficiënt uw dozen, goederen en pallets omsnoeren met een semi-automatische omsnoeringsmachine voor zware ladingen. Reisopack heeft zowel verticale als horizontale modellen in het assortiment. Dit maakt het mogelijk dat u de goederen zowel in de lengte als in de breedte kunt omsnoeren. Een groot voordeel van een semi-automatische omsnoeringsmachine is dat deze heel flexibel is. Dit maakt de machines erg gebruiksvriendelijk. Naast een uitgebreide collectie aan semi-automatische machines, bieden wij van Reisopack ook volledig automatische omsnoeringsmachines aan.

Zware ladingen omsnoeren met PET band

PET band is uitermate geschikt voor het omsnoeren van zware ladingen. Deze polyester omsnoeringsband is zeer slijtvast en een grote rekbaarheid. Dit maakt de omsnoeringsband ideaal voor het omsnoeren van goederen die gevoelig zijn voor verschuiving. Door de elasticiteit behoudt de polyester omsnoeringsband zijn spanning en vangt hij schokken op tijdens het transport.

Omsnoeringsmachine voor zware ladingen bij Reisopack

Reisopack is dé specialist op het gebied van omsnoeringsmachines. Wij hebben een ruim assortiment aan nieuwe en gebruikte omsnoeringsmachines voor zware ladingen en kunnen zelfs machines op maat leveren. Mocht u vragen hebben over de opties, neem dan vooral contact met ons op middels het contactformulier of stuur ons een e-mail. Daarnaast zijn wij ook vrijblijvend telefonisch te bereiken op +31(0) 85 077 8387.