Polypropyleen band is een van de meest gebruikte omsnoeringsbanden in de verpakkingsindustrie. Bij Reisopack hebben wij diverse omsnoeringsmachines met polypropyleen band in ons aanbod welke ontworpen en gefabriceerd zijn met onderdelen van de hoogste kwaliteit. Onze omsnoeringsmachines met polypropyleen band zijn makkelijk in gebruik en tevens inzetbaar in diverse (geautomatiseerde) verpakkingslijnen.

Reisopack: specialist in omsnoeringsmachine met polypropyleen band

De omsnoeringsmachines met polypropyleen band van Reisopack zijn wereldwijd bekend om hun goede prijs-/kwaliteitverhouding. Gezien het feit dat wij onze omsnoeringsmachines ontwerpen en produceren in onze eigen fabriek kunnen wij u flexibele en op maat gemaakte oplossingen bieden. Onze specialisten nemen graag de tijd om uw verpakkingslijn in kaart te brengen en te bepalen welke omsnoeringsmachine met polypropyleen band het beste past binnen uw organisatie.

Uw omsnoeringsmachine met polypropyleen band op locatie afgeleverd

Bij Reisopack staat de tevredenheid van onze klanten centraal. Wij vinden het dan ook onze verantwoordelijkheid dat alle omsnoeringsmachines in goede orde ontvangen worden. Om die reden zorgen wij er zelf voor dat uw omsnoeringsmachine professioneel op locatie afgeleverd wordt door onze specialisten. Ook wordt de machine bij aflevering geรฏnstalleerd en krijgt u een uitgebreide uitleg over de werking van uw omsnoeringsmachine. Bovendien staan wij te allen tijde, ook na de levering, voor u klaar om technische of praktische vragen te beantwoorden.

Polypropyleen omsnoeringsband kopen bij Reisopack

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor het aanschaffen van polypropyleen omsnoeringsband. De PP band die wij verkopen is van hoogwaardige kwaliteit, erg sterk en betrouwbaar. Het is voor de omsnoeringsmachine namelijk belangrijk dat er goede omsnoeringsband gebruikt wordt zodat de machine niet beschadigd wordt. Ook zal de kwaliteit van het omsnoeren achteruitgaan bij het gebruik van slechte omsnoeringsband. U kunt onze omsnoeringsbanden per stuk of per pallet kopen. Een pallet bevat 60 rollen polypropyleen omsnoeringsband en is geschikt voor export.

Polypropyleen omsnoeringsband | Reisopack

Vragen over omsnoeringsmachine met polypropyleen band?

Als u overweegt om een omsnoeringsmachine met polypropyleen band toe te voegen aan uw verpakkingslijn dan kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel ons via het telefoonnummer +31(0) 85 077 8387, stuur een e-mail naar info@reisopack.nl of stuur ons eenvoudig en snel een bericht via het contactformulier op de website.