In de verpakkingsindustrie wordt er regelmatig gebruik gemaakt van omsnoeringsmachines met polyester band. Wij van Reisopack hebben een groot aanbod aan omsnoeringsmachines in onze collectie van hoge kwaliteit, waaronder een omsnoeringsmachine voor polyester band. Onze (semi-) automatische omsnoeringsmachines zijn gemakkelijk in gebruik en zijn zowel horizontaal als verticaal te gebruiken. U kunt uw pallets, dozen en gestapelde goederen binnen een handomdraai omsnoeren met polyesterband.

Reisopack uw specialist in omsnoeringsmachine met polyester omsnoeringsband

Wij van Reisopack staan wereldwijd bekend om onze goede prijs- en kwaliteitverhouding. Uiteraard geldt dit ook voor onze omsnoeringsmachine met polyester band. Wij ontwerpen en produceren onze omsnoeringsmachines in onze eigen fabriek, waardoor wij u een maatwerk oplossing kunnen bieden. Onze specialisten nemen de tijd om uw verpakkingslijn in kaart te brengen, zodat wij u een goed advies kunnen geven en samen met u kunnen bepalen welke omsnoeringsmachine met polyester band het beste bij uw organisatie past.

Reisopack levert uw omsnoermachine met polyester band op locatie af

Klantevredenheid staat bij Reisopack centraal. Om die reden zorgen wij zelf voor het transport van uw omsnoeringsmachine door onze eigen specialisten. Daarnaast zorgen onze specialisten ervoor dat de omsnoeringsmachine direct wordt geïnstalleerd en krijgt u een uitgebreide uitleg over de werking. Wij vinden het dan ook onze verantwoordelijkheid dat u de omsnoermachine in goede orde ontvangt en direct kunt gebruiken. Ook na de levering staan wij altijd voor u klaar om technische of praktische vragen te beantwoorden.

Polyester omsnoeringsband kopen bij Reisopack

Mocht na verloop van tijd uw polyester omsnoeringsband, ook wel PET band genoemd, op zijn? Ook deze kunt u bij ons bestellen. De polyester omsnoeringsband die wij verkopen is erg sterk en betrouwbaar. Ook hierin willen wij een hoogwaardige kwaliteit leveren. Dit is niet alleen belangrijk voor de omsnoeringsmachine, die bij een slechte kwaliteit omsnoeringsband kan beschadigen, maar ook voor de kwaliteit van het omsnoeren. U kunt onze polyester omsnoeringsband kopen per stuk of per pallet. Een pallet bevat 48 rollen en is geschikt voor export.

Vragen over omsnoeringsmachine met polyester band?

Bent u opzoek naar een omsnoeringsmachine voor uw verpakkingslijn, maar zijn er toch nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op en onze specialisten staan u graag te woord. U kunt ons rechtstreeks bellen op +31(0) 85 077 8387, een mail sturen naar info@reisopack.nl of snel en eenvoudig uw vraag insturen via het contactformulier op de website.