Heeft u tijdelijk een (extra) omsnoeringsmachine nodig? Bij Reisopack Nederland is het mogelijk om een omsnoeringsmachine te huren. Een omsnoeringsmachine huren kan uitkomst bieden wanneer u te maken heeft met piekdrukte. Tijdens deze piekdrukte is het handig om een extra machine te hebben zodat u sneller en makkelijker pallets of dozen kunt omsnoeren. Het voordeel van huren is dat je geen machine hoeft te kopen. De aanschaf van een nieuwe machine is vaak kostbaar, dus met huren ben je dan voordeliger uit. Onze omsnoeringsmachines zijn voor lange of korte termijn te huur.

Beschikbare omsnoeringsmachines voor de verhuur

Reisopack 2830

Reisopack 2830

Met deze omsnoeringsmachine kunt u snel en eenvoudig pallets of dozen omsnoeren. De eenvoudige bediening stelt iedere werknemer in staat om er direct mee aan de slag te gaan.

Reisopack 2903

Reisopack 2903

Met deze automatische omsnoeringsmachine kunt u snel en eenvoudig kratten, kisten of dozen omsnoeren. De machine omsnoerd volledig zelfstandig zonder hoeklatten.

Reisopack 2830 omsnoeringsmachine huren

Voor de verhuur hebben wij Reisopack 2830 modellen beschikbaar. Dit is een semi-automatische omsnoeringsmachine waarmee u snel en eenvoudig pallets kunt omsnoeren. Deze machine is makkelijk in gebruik en verrijdbaar. U plaatst de machine naast het te omsnoeren object waarmee u vervolgens binnen 55 seconden 1 pallet kunt omsnoeren inclusief hoeklatten. De Reisopack 2830 werkt op accu’s en kan tevens op een normaal stopcontact van 220 volt worden aangesloten. Daarnaast beschikt deze mobiele machine over een hoeklattenmagazijn.

Reisopack 2903 omsnoeringsmachine huren

Bij Reisopack hebben wij regelmatig Reisopack 2903 modellen beschikbaar voor langere periodes. Dit is een automatische omsnoeringsmachine die zelfstandig pallets kan omsnoeren. Deze machine is ideaal voor het omsnoeren van kratten of kisten. De machine omsnoert zonder hoeklatten en kan in 41 seconden 3 bandjes plaatsen. De machine kan als losse machine worden geplaatst of in een verwerkingslijn.

Betrouwbaar adres voor het huren van een omsnoeringsmachine

Reisopack is de verhuurpartner voor omsnoeringsmachines in Nederland. Het huren van machines heeft een aantal praktische en financiële voordelen. Na aflevering wordt de machine geïnstalleerd en uitgelegd door onze specialist. Zo leert u hoe de machine het best gebruikt kan worden waardoor u er direct mee aan de slag kunt. Daarnaast is Reisopack Nederland verantwoordelijk voor de werking van de machine. In het geval van reparaties (bij goed gebruik) zijn wij hier verantwoordelijk voor. Verder zullen wij ervoor zorgen dat u een goed functionerende machine in gebruik krijgt.

Snelle bezorging en transport

Het transport bij het huren van omsnoeringsmachines ligt in ons eigen beheer. Ook hebben we standaard een aantal machines gereserveerd voor de verhuur. Hierdoor kunnen wij snel de machine bij u bezorgen wanneer u deze nodig heeft. Bij het stopzetten van de huur komen onze chauffeurs de machine uiteraard ook weer ophalen.

Meer informatie over een omsnoeringsmachine huren?

Heeft u nog enkele vragen over het huren van een omsnoeringsmachine? Of wilt u direct een machine huren? Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer +31(0) 85 077 8387 of stuur een bericht via ons contactformulier.