Binnen de retail wordt het door steeds meer ketens verplicht gesteld om wit omsnoeringsband te gebruiken bij het omsnoeren van pallets. Veel bedrijven binnen de groente- en fruitteelt maken momenteel nog gebruik van omsnoeringsband met bijvoorbeeld een groene of zwarte kleur, maar worden nu verplicht om ook de overstap te maken. Gelukkig heeft Reisopack Nederland onlangs omsnoeringsband met een witte kleur toegevoegd aan de het assortiment. Bestel PET- en PP omsnoeringsband wit eenvoudig via onze webshop!

PET en PP omsnoeringsband wit

Voor PET- en PP omsnoeringsband met een witte kleur, kunt u nu ook terecht bij Reisopack Nederland. Deze nieuwe variant heeft precies dezelfde specificaties zoals u die van ons omsnoeringsband gewend bent!

PET omsnoeringsband PET omsnoeringsband heeft een kerndiameter van 406 millimeter. Deze variant kunt u gebruiken voor een volautomatische omsnoeringsmachine van Reisopack. Daarnaast werkt ons PET omsnoeringsband ook voor de Reisopack 2830! PET omsnoeringsband | Reisopack Nederland PP omsnoeringsband

PP omsnoeringsband heeft een kleinere kerndiameter dan PET omsnoeringsband, namelijk 200 millimeter. De Reisopack 2800 omsnoeringsmachine is geschikt om met deze variant te omsnoeren.

PP omsnoeringsband | Reisopack Nederland

Twijfelt u welk omsnoeringsband beter geschikt is voor uw machine? Neem dan contact op met onze specialisten.

Losse rol of pallet

Ons nieuwe omsnoeringsband is beschikbaar per losse rol, echter kunt u ook direct een gehele pallet bestellen. Zo kunt u gemakkelijk een lange tijd vooruit, maar het is ook voordeliger. Wij verrekenen namelijk een prijsvoordeel wanneer u bij ons direct een gehele pallet bestelt!

Omsnoeringsband bestellen bij Reisopack Nederland

Wilt u ook de zekerheid dat uw pallets omsnoert worden met omsnoeringsband van de allerbeste kwaliteit? Bestel dan gemakkelijk omsnoeringsband bij Reisopack Nederland via onze webshop. Heeft u vragen over het omsnoeren van pallets of wilt u graag geadviseerd worden door onze specialisten? Neem dan gemakkelijk contact op met onze klantenservice via info@reisopack.nl of +31 (0)850 778 387!