In de maand mei heeft Reisopack een nieuwe omsnoeringsmachine geplaatst bij het verpakkingsbedrijf PapriCo, gelegen in Zwaagdijk. De machine in kwestie is de Reisopack 2905, die aangebracht is in een nieuwe verwerkingslijn van de klant. Deze verwerkingslijn is in het bijzonder aangelegd om een grote hoeveelheid paprika’s te kunnen verpakken. De Reisopack 2905 speelt een cruciale rol binnen dit proces. Hieronder wordt u verder geïnformeerd over de voordelen van deze automatische machine. Ook gaan wij verder in op hoe de Reisopack 2905 geïnstalleerd is.

Reisopack 2905 aangelegd op nieuwe verwerkingslijn

Het verpakkingsbedrijf PapriCo heeft in samenwerking met Viscon een nieuwe verwerkingslijn in het pakcentrum geplaatst. De functie van de verwerkingslijn is het automatisch verpakken van paprika’s. Doormiddel van deze verwerkingslijn worden de paprika’s in eerste instantie gesorteerd in dozen, waarna deze dozen automatisch op een pallet worden gestapeld. Om deze extra stevigheid te geven, worden de dozen tot slot omsnoert. De Reisopack 2905 zorgt ervoor dat deze pallets op een veilige manier stevig verpakt worden. Dit zorgt er tevens voor dat de pallets efficiënter getransporteerd kunnen worden.

Montage van de Reisopack 2905 omsnoeringsmachine

De montage van de omsnoeringsmachine en de verwerkingslijn wordt volgens een specifieke installatiewijze tot stand gebracht. Om te beginnen, wordt er een hoeklattenautomaat neergezet. Vervolgens worden er twee kolommen aangebracht, waar de bindkop aan vastgekoppeld zit. Daarna wordt de kast geplaatst en geïnstalleerd, zodat de machine klaar is voor gebruik. In verband met de veiligheid op de werkvloer, mag de machine pas gebruikt worden zodra het hekwerk rondom de machine vast is gezet.

Ruim aanbod van machines binnen de tuinbouw

Reisopack Nederland is al ruim 20 jaar lang dé specialist voor moderne machines, die bijvoorbeeld worden gebruikt binnen de tuinbouw. Bent u op zoek naar omsnoeringsmachines, om te gebruiken voor bijvoorbeeld het verpakken van groente- of fruitteelt? Dan kunnen wij u hiermee helpen. Reisopack biedt zowel nieuwe als gebruikte machines aan voor verkoop. Daarnaast kunnen wij u ook van dienst zijn als u slechts tijdelijk gebruik hoeft te maken van een van onze machines. U kunt onze machines namelijk ook voor een bepaalde tijd huren. Heeft u nog vragen over onze machines of het proces rondom verkoop of huur? Neem dan contact met ons op, zodat een van onze medewerkers u te woord kan staan. Daarnaast kunt u het online contactformulier invullen of een mail sturen naar info@reisopack.nl. We helpen u graag!