Recentelijk heeft een verpakkings- en logistiekbedrijf voor zachtfruit in Venlo een omsnoeringsmachine aangeschaft en laten installeren door Reisopack Nederland. De omsnoeringsmachine betreft een Reisopack 2915. Deze verrijdbare variant is veelzijdig en flexibel in te zetten om een groot aantal pallets te laten omsnoeren. U leest hieronder verder over de machine en hoe deze in het verpakkings- en logistiekbedrijf ingezet zal worden.

Diverse voordelen dankzij het integreren van omsnoeringsmachine

1. Flexibiliteit

Het bedrijf in kwestie heeft gekozen voor de Reisopack 2915; een verrijdbare omsnoeringsmachine. Dit zorgt ervoor dat deze erg flexibel in te zetten is en verplaatst kan worden naargelang de behoefte in het verpakkingsproces. In dit geval staat de omsnoeringsmachine aan het einde van de verpakkingsketen zodat de pallets snel klaar zijn voor het verdere logistieke proces.

2. Veilig transport

Met behulp van de omsnoeringsmachine is het bedrijf verzekerd van veilig transport. De pallets worden met behulp van hoeklatten en kwalitatief omsnoeringsband stevig omsnoert, zodat de pallets onderling niet kunnen gaan schuiven.

3. Houdbaarheid waarborgen van product

Wellicht een van de belangrijkste voordelen voor het verpakkings- en logistiek bedrijf voor zachtfruit, is het waarborgen van de houdbaarheid van het product. Omsnoeren met omsnoeringsband zorgt er, in tegenstelling tot plastic folie, voor dat het zachtfruit voldoende lucht krijgt en dat de houdbaarheid van het product dus niet achteruit gaat.

4. Verantwoord en duurzaam

Tot slot is omsnoeringsband eenvoudig te recyclen. Zo kan het bedrijf op een verantwoorde en duurzame manier het product transporteren.

Reisopack 2915 horizontale omsnoeringsmachine

Wilt u zelf een Reisopack 2915 automatische omsnoeringsmachine integreren in uw verpakkingslijn? Dat kan! De omsnoeringsmachine is een horizontale omsnoeringsmachine die verrijdbaar is, zodat deze gemakkelijk vanuit meerdere plekken kan fungeren. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om hoeklatten te laten plaatsen. U kunt de Reisopack 2915 gemakkelijk aansturen via een touchscreen of de machine laten installeren in een verwerkingslijn.

Reisopack 2915 omsnoeringsmachine | Reisopack Nederland

Informatie opvragen over omsnoeringsmachines bij Reisopack Nederland

De Reisopack 2915 is slechts een van de vele omsnoeringsmachines van hoge kwaliteit die verkrijgbaar is bij Reisopack Nederland. Onze omsnoeringsmachines worden voornamelijk ingezet binnen de groente- en fruitteelt, maar ook transportbedrijven uit andere sectoren maken er met veel succes gebruik van. Benieuwd of u uw bedrijf ook kunt optimaliseren met de aankoop van een omsnoeringsmachine? Neem dan contact op met onze specialisten. Vul het contactformulier in, of neem contact op via +31 (0)850 778 387 of info@reisopack.nl. We helpen u graag!