Karpack BV, een verpakkingsspecialist in Roosendaal, maakt volop gebruik van een Reisopack 2903 omsnoeringsmachine. Op piekmomenten kunnen er in totaal tot wel 75 pallets per uur gebonden worden met omsnoeringsband, wat uitkomt op wel 10.000 dozen per uur! Onze onderhoudsspecialist Martijn is afgelopen maand langsgegaan om een onderhoudsbeurt uit te voeren, zodat de omsnoeringsmachine probleemloos door kan gaan met omsnoeren.

Omsnoeren met een Reisopack 2903 machine

De pallets worden ongeveer gevuld met 130 gestapelde dozen. U kunt zich dus wel voorstellen hoe belangrijk een stevige omsnoering is, zodat de pallet efficiënt vervoerd en opgeslagen kan worden. Met een Reisopack 2903 kan deze taak moeiteloos uitgevoerd worden. Deze automatische omsnoeringsmachine snoert niet alleen erg stevig om, maar werkt ook nog eens erg snel. De machine gaat zelfstandig aan de slag binnen een verwerkingslijn, waardoor werknemers er weinig omkijken naar hebben. Zij kunnen hun tijd veel beter besteden!

Reisopack 2903 omsnoeringsmachine  | Reisopack Nederland

Belang van een onderhoudsbeurt

Bij organisaties met veel productie, zoals Karpack, is het van groot belang dat een omsnoeringsmachine geen onverwachte kuren vertoont. Het is daarom belangrijk om de omsnoeringsmachine om de zoveel tijd te laten behandelen door een specialist van Reisopack Nederland. Tijdens een onderhoudsbeurt reinigen en controleren wij het belangrijkste onderdeel van de machine: de bindkop. Ook checken wij meteen of de afstelling van het omsnoeringsband nog goed staat. Wij raden onze klanten aan om na ongeveer 100.000 omsnoeringen een onderhoudsbeurt in te plannen. Met zo’n 150 bindingen per uur, wordt dit aantal bij een organisatie als Karpack eerder bereikt dan u zult verwachten.

Omsnoeren met Reisopack Nederland

Bent u ook geïnteresseerd om uw verwerkingslijn te verbeteren met een automatische omsnoeringsmachine? Of heeft u al een omsnoeringsmachine in gebruik, maar is het hoog tijd voor een onderhoudsbeurt? Neem dan vooral contact op met ons. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden!