Aan de hand van de gebruiksintensiteit en omgang behoeft een omsnoeringsmachine op zijn tijd onderhoud. Onderhoud betekent dat de machine helemaal wordt nagelopen. Zo wordt onder andere de bindkop schoongemaakt, elektrisch en mechanisch nagekeken en de afstelling van het omsnoeringsband wordt nagekeken. Reisopack Nederland heeft vakkundige monteurs in dienst met veel ervaring van omsnoeringsmachines. Na een onderhoudsbeurt werkt de machine als nieuw en kan die er weer tegenaan. De frequentie van het onderhoud is erg klant specifiek. Sommige klanten kiezen voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt, terwijl andere klanten jaren niks aan de machine doen en pas onderhoud uitvoeren bij slijtage. Deze beslissing laten wij aan de klant en u bent vrij om hier zelf een keuze in te maken.  

Wereldwijd onderhoud

Reisopack Nederland verzorgt onderhoud over de gehele wereld. Onze machines worden wereldwijd geleverd wat betekent dat wij ook wereldwijd service en onderhoud bieden. Door contact op te nemen met onze service afdeling zal je snel worden geholpen en wordt er in overleg gekeken naar een passende manier van werken. Zo is het mogelijk om door Reisopack Nederland onderhoud op locatie te laten doen of om onderhoud bij ons op het bedrijf uit te voeren. Zo kunnen wij in overleg de machine ophalen en weer bezorgen.

Op beide afbeeldingen ziet u een onderhoudsbeurt aan de bindkop

Training en opleiding van monteurs

Het kan ook zo zijn dat bedrijven een eigen technische dienst of monteur hebben. Deze kunnen zelf de standaard onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Reisopack Nederland levert standaard een onderdelenboek en handleiding bij aflevering van de machine. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om training en uitleg op locatie of bij Reisopack Nederland zelf te geven. Zo weten uw eigen monteurs hoe zij op de juiste manier met de omsnoeringsmachine om moeten gaan, zodat de machine lang mee kan gaan. Mochten er onverhoopt nog vragen zijn dan kunnen zij contact opnemen met onze service afdeling die altijd eerst telefonisch zal proberen om het probleem van de klant op te lossen.  

Onderdelen voor uw omsnoeringsmachine

Reisopack Nederland beschikt over een uitgebreid onderdelenmagazijn waarbij de belangrijkste onderdelen altijd op voorraad liggen. Hierdoor is het mogelijk om snel de onderdelen te leveren zodat u snel weer verder kunt met uw omsnoeringsmachine. Doordat wij onderdeel zijn van Steenks Service hebben wij de mogelijkheid om van een uitgebreid onderdelenmagazijn gebruik te maken. De onderdelen kunnen worden verzonden of worden opgehaald op onze locatie.  

Afspraak maken voor onderhoud of onderdelen bestellen

Wilt u een afspraak inplannen voor een onderhoudsbeurt? Of heeft u onderdelen nodig en wilt u deze bestellen? Bel dan +31(0)85-077 8387 of stuur een e-mail naar info@reisopack.nl