Onlangs bezocht Reisopack Nederland de groente- en fruithandelaar Scherpenhuizen in Eindhoven, om groot onderhoud uit te voeren aan bestaande omsnoeringsmachines.

Scherpenhuizen houdt zich bezig met import en export van diverse soorten groenten en fruit. Het grote aantal goederen wordt onder meer met behulp van vier automatische Reisopack omsnoeringsmachines in een productielijn gereed gemaakt voor transport. Om het productieproces soepel te laten verlopen, is het erg belangrijk dat deze omsnoeringsmachines optimaal blijven werken, zonder down-time.

Wanneer is het tijd voor een onderhoudsbeurt?

Het is essentieel om uw omsnoeringsmachine(s) regelmatig door een specialist te laten controleren, zodat deze optimaal werk kan blijven leveren. Reisopack raadt aan om na ongeveer 100.000 omsnoeringen een onderhoudsbeurt in te plannen. Dit lijkt in eerste instantie erg veel, maar binnen een zeer actieve productielijn is dit aantal eerder bereikt dan verwacht. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt de omsnoeringsmachine volledig nagelopen. Hierbij wordt de bindkop gereinigd en gecontroleerd. Ook wordt de afstelling van het omsnoeringsband gecheckt. Na een onderhoudsbeurt werkt uw omsnoeringsmachine weer zo goed als nieuw!

Productielijn met betrouwbare omsnoeringsmachines

Scherpenhuizen maakt gebruik van twee Reisopack 2903 en twee Reisopack 2904 automatische omsnoeringsmachines binnen hun productielijn. Beide machines maken dagelijks duizenden verse producten gereed voor transport. Het is daarom extra belangrijk dat deze machines regelmatig worden gecontroleerd en gereinigd, zodat de productielijn nooit onnodig stil komt te liggen door een defecte omsnoeringsmachine.

Onderhoudsbeurt omsnoeringsmachine | Reisopack Nederland

Omsnoeringsmachine onderhoud door Reisopack Nederland

Reisopack Nederland is dรฉ expert op het gebied van reparatie- of onderhoudsbeurten voor Reisopack omsnoeringsmachines. Meestal kunnen wij bij u op locatie langskomen voor de beurt, zodat u binnen een korte tijd weer gebruik kunt maken van uw machine. Voor vragen, kunt u gebruik maken van ons contactformulier. Liever direct contact? Bel dan naar +31 (0)850 778 387 of stuur een mail via info@reisopack.nl.