Monteurs van Reisopack Nederland behandelen vaak machines die een storing op hebben gelopen door het gebruik van omsnoeringsbanden die geen toereikende kwaliteit hebben. Deze hebben een storing gekregen, omdat de machines aan de binnenkant compleet vervuild zijn geraakt met kleine stofdeeltjes van het omsnoeringsband. Bij Reisopack Nederland leveren wij omsnoeringsbanden van de allerhoogste kwaliteit โ€“ ook standaard bij een Reisopack omsnoeringsmachine. Lees hieronder verder over de urgentie van een omsnoeringsband van hoge kwaliteit en hoe wij de storingen van deze machines kunnen oplossen.

Vervuiling van omsnoeringsbanden met slechte kwaliteit

De vervuiling aan de binnenkant van omsnoeringsmachines heeft in veel gevallen te maken met het gebruik van omsnoeringsbanden van een slechte kwaliteit. Deze hebben namelijk een verkeerde samenstelling van materiaal, waardoor het materiaal loslaat. Het resultaat van de ophoping van de deeltjes stof, is dat de bewegende delen aan de binnenkant van de machines minder goed hun werk kunnen verrichten. De machine kan het lint minder goed vastmaken en straktrekken, waardoor de machine door minder goed gaat presteren. Ook kan deze zelfs defect raken door dit proces.

Vervuilde omsnoeringsmachine | Reisopack Nederland

Reiniging van omsnoeringsmachines met storing

Wanneer een omsnoeringsmachine door een omsnoeringsband van lage kwaliteit stil komt te staan, kunnen onze monteurs deze storingen gelukkig in de meeste gevallen verhelpen. De machine wordt intern gereinigd, zodat de stofdeeltjes niet langer de machine blokkeren. Ook worden er diverse lagers vervangen. Na deze maatregelen kan de machine weer aan de slag. Met een goede kwaliteit omsnoeringsband bent u deze problemen al voor. Ook zal uw machine beter en sneller werk leveren!

Reiniging omsnoeringsmachine | Reisopack Nederland

Omsnoeringsband bestellen bij Reisopack Nederland

Wilt u na het lezen van dit artikel ook uw omsnoeringsmachine(s) van de allerbeste band voorzien, zodat storingen voorkomen kunnen worden en de kwaliteit van het werk verbeterd wordt? Bestel dan omsnoeringsbanden van hoge kwaliteit bij Reisopack Nederland! Onze omsnoeringsbanden zijn per losse rol of pallet te bestellen. Heeft u hier nog een aantal vragen over, of wilt u geadviseerd worden? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice via sales@steenks-service.nl of +31 6 51687505!