Vandaag de dag worden er hoge eisen gesteld in de voedings- en levensmiddelenindustrie op het gebied van hygiëne. Hiervoor worden de verpakkings- of verwerkingslijnen ontsmet met schoonmaakmiddelen. Deze schoonmaakmiddelen bevatten bepaalde stoffen die kunnen reageren op de machines die in de verpakkings- of verwerkingslijn staan.

Stalen omsnoeringsmachines

Stalen machines zijn niet bestand tegen deze schoonmaakmiddelen, waardoor de machine zal wegroesten of het materiaal wordt aangetast. Dit proces duurt korter dan één jaar en is dan natuurlijk zonde van de machine.

RVS omsnoeringsmachines

Reisopack Nederland beschikt om deze reden ook over RVS omsnoeringsmachines. RVS machines kunnen wel tegen deze schoonmaakmiddelen waardoor je machine een langere levensduur heeft. Deze RVS machines zijn beschikbaar voor verticaal en horizontaal omsnoeren. En beschikbaar voor het omsnoeren van objecten zoals dozen en kisten, maar ook voor object zoals pallets.

Omsnoeringsmachine kopen bij Reisopack

Bent u op zoek naar een manier om op een langdurige manier te omsnoeren waarbij u de machine goed kunt schoonmaken? Wij bieden u graag een efficiënte en effectieve oplossing in de vorm van RVS omsnoeringsmachines. Hiermee bent u verzekerd van een veilig omsnoeringsproces. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of advies. Bel naar +31 (0) 85 077 8387 of vul het online contactformulier in.