Deze maand heeft Reisopack Nederland een omsnoeringsmachine omgeruild in Duitsland, bij een verwerkingsbedrijf van champignons. RPZ Rehinische Pilz-Zentrale maakte al voor een lange tijd met veel succes gebruik van een Reisopack 2901, maar omdat deze machine ondertussen volledig was afgeschreven, groeide de behoefte aan een nieuwer model. Onze monteurs hebben de verouderde omsnoeringsmachine op locatie omgeruild voor de Reisopack 2905.

Omruiling Reisopack omsnoeringsmachines

Ondertussen had het verwerkingsbedrijf uit Duitsland alweer tien jaar geleden geïnvesteerd in de Reisopack 2901. De machine werkte nog naar behoren, maar door afschrijving was het een rendabelere keuze om te investeren in een nieuwer model. Bovendien zullen de prestaties door de nieuwe machine ook verbeteren en versnellen, aangezien de Reisopack 2905 een verbeterde versie is van de Reisopack 2901. Met behulp van sterk omsnoeringsband, kan de volautomatische omsnoeringsmachine de kisten met champignons gemakkelijk aan de pallets vast snoeren. Ook maakt de Reisopack 2905 het mogelijk om direct hoeklatten te plaatsen, wat zorgt voor nog meer stevigheid van de pallets.

Omruiling omsnoeringsmachine Reisopack 2905 | Reisopack Nederland

Duurzame oplossing voor gebruikte omsnoeringsmachines

Reisopack Nederland doet er alles aan om het uiterste uit de omsnoeringsmachines te halen. Dit betekent dus dat wij de machine na afschrijving niet zomaar wegdoen. In het geval van de omgeruilde Reisopack 2901, wordt deze volledig opgeknapt op de werkplaats van Reisopack Nederland. Onze monteurs vervangen onder andere de oude bewegende delen voor nieuwe, waardoor de machine weer als zo goed als nieuw verkocht kan worden. De machine kan er dan makkelijk nogmaals tien jaar tegenaan!

Nieuwe Reisopack 2905 omsnoeringsmachine | Reisopack Nederland

Omsnoeringsmachines bij Reisopack Nederland

Vraagt u zich af of onze omsnoeringsmachines uw bedrijfsvoering ook kunnen optimaliseren? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)850 778 387 of door een mail te sturen naar info@reisopack.nl.