Afgelopen 5 en 6 april stonden wij van Reisopack Nederland in de Brabanthallen in Den Bosch voor de Empack. Op deze verpakkingsbeurs toonden wij onze omsnoeringsmachines, waarbij vooral de volautomatische omsnoeringsmachine de aandacht wist te trekken. De beurs werd druk bezocht en er was een goede aanloop in de stand van Reisopack.

Reisopack omsnoeringsmachines creëren beleving

Tijdens de beurs had Reisopack 2 actieve omsnoeringsmachines ter demonstratie om zo een goede beleving te creëren. Het betreft een Reisopack 2905 volautomatische omsnoeringsmachine inclusief hoeklattenautomaat en een semi-automatische Reisopack 2830 omsnoeringsmachine. Vooral de Reisopack 2905 trok veel aandacht. Met name de techniek van het automatisch plaatsen van hoeklatten op de pallet was nog relatief onbekend bij het grote publiek. Ook waren de bezoekers enthousiast over het feit dat er 2 werkende omsnoeringsmachines gepresenteerd werden die horizontaal omsnoeren.

Reisopack op de Empack

Voor Reisopack Nederland was dit de tweede beursdeelname aan de Empack. De voorgaande edities bevielen dusdanig goed, dat Reisopack ook in 2024 weer vertegenwoordigd wordt op de Empack. Deze editie vindt volgend jaar in Gorinchem plaats van 9 tot en met 11 april. Reisopack zal vertegenwoordigd zijn in stand C132.

Reisopack – uw omsnoeringsspecialist

Reisopack omsnoeringsmachines worden grootschalig ingezet in de AGF sector. Daarnaast draaien er diverse machines in de voedingsindustrie, logistieke industrie en industriële sector. Heeft u nog vragen over de toepassingen van onze omsnoeringsmachines of wat van Reisopack Nederland voor u kunnen betekenen? Of heeft u nog vragen naar aanleiding van uw bezoek aan de Empack? Dan kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of te bellen naar +31(0)850 778 387. Onze specialisten helpen u graag verder!