Enige tijd terug hebben wij een bijzonder onderhoud uitgevoerd aan een op maat gemaakte Reisopack 2800. Het bijzondere aan dit maatwerk is het feit dat de Reisopack 2800, inclusief paal en schuifslede, is gemonteerd in een vrachtwagen die wordt gebruikt voor het oogsten van kroppen sla. Dit heeft als voordeel dat de kroppen sla onmiddellijk vanaf het land in kisten worden gestopt, waarna de Reisopack 2800 de kisten snel en eenvoudig in de vrachtwagen kan omsnoeren. Dit bespaart het bedrijf een hoop tijd en extra arbeid!

Reisopack; uw specialist in maatwerk oplossingen

Wij van Reisopack vinden het enorm belangrijk dat wij onze klanten een passende oplossing kunnen bieden. Zo gaan wij graag in gesprek met onze klanten om de wensen in kaart te brengen, zodat wij vervolgens een oplossing op maat kunnen aanbieden. Zo hebben wij de Reisopack 2800 middels een aantal relatief simpele aanpassingen in de vrachtwagen kunnen monteren. Deze machine staat normaal gesproken op de grond, maar door voornamelijk het onderste gedeelte aan te passen, was het mogelijk om de Reisopack 2800 in de vrachtwagen te verwerken. Hierdoor kan de klant zijn werkzaamheden zonder problemen uitvoeren! Al het maatwerk wordt door onze eigen specialisten in onze werkplaats uitgevoerd. Om die reden kunnen wij op maat gemaakte omsnoeringsmachine vaak snel bij u leveren.

Onderhoudsbeurt aan maatwerk Reisopack 2800 in vrachtwagen | Reisopack Maatwerk Reisopack 2800 in vrachtwagen onderhoudsbeurt | Reisopack

Monteren en het onderhoud van uw maatwerk omsnoeringsmachine

Of u nu kiest voor een standaard uitvoering of een maatwerk omsnoeringsmachine, Reisopack staat altijd voor u klaar. Zo kunt u er altijd voor kiezen om de omsnoeringsmachine door ons te laten monteren. Daarnaast kunt u ook een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt. Aangezien de Reisopack 2800 bevestigd is in de vrachtwagen, heeft onze monteur de onderhoudsbeurt op locatie uitgevoerd. Het voordeel hiervan is dat de werkzaamheden niet te lang stil komen te liggen. Daarnaast bespaart u ook nog eens op de hoge transportkosten om de machine naar onze werkplaats te vervoeren en hoeft deze niet uit de verwerkingslijn gehaald te worden.

“Wij gaan graag samen met u in gesprek om uw wensen in kaart te brengen. Vervolgens kijken wij samen met u naar een geschikte, maatwerk omsnoeringsmachine.”

Hulp nodig met uw maatwerk omsnoeringsmachine?

Bent u op zoek naar een omsnoeringsmachine, maar voldoen deze niet helemaal aan uw wensen? Of twijfelt u hoe u deze het beste binnen uw verwerkingslijn kunt plaatsen? Schroom dan niet om vrijblijvend contact met Reisopack op te nemen. Wij denken graag met u mee en door onze jarenlange ervaring kunnen wij samen met u tot een goede oplossing komen. U kunt contact opnemen door een mail te sturen naar info@reisopack.nl met uw wensen. Heeft u liever direct antwoord op uw vragen? Wij zijn telefonisch te bereiken op +31 (0)850 778 387. Onze specialisten staan u graag te woord.