Afgelopen week vierde Reisopack haar 30 jarig bestaan. Een delegatie vanuit Nederland was op bezoek bij de Spaanse fabriek om stil te staan bij deze mijlpaal. In deze 30 jaar werkt Reisopack Nederland al jaren intensief met de omsnoeringsmachines van Reisopack.

Werkbezoek

Een delegatie vanuit Nederland gaat jaarlijks naar de fabriek in Spanje toe. Het doel van dit bezoek is kennis uitwisseling. Zo worden ervaringen gedeeld, maar ook worden de nieuwste technologieën  voor de omsnoeringsmachines besproken. Alles met als doel om zo goed mogelijke machines te kunnen blijven produceren en leveren.

30 jaar lang Reisopack

Het werkbezoek werd afgesloten met een klein feest samen met een foodtruck en alle medewerkers uit de Spaanse fabriek. In 1992 is Reisopack begonnen met het produceren van omsnoeringsmachines gericht op de verpakkingsindustrie. Als snel ontstond er een samenwerking met Steenks Service. Deze samenwerking werd zo intensief dat in 2008 is besloten om samen Reisopack Nederland op te richten. Deze samenwerking sloeg aan en al die jaren later zijn de omsnoeringsmachines van Reisopack over de hele wereld te vinden.


 

Reisopack omsnoeringsmachines

Omsnoeringsmachines van Reisopack zijn beschikbaar in allerlei soorten en maten. Zo kunt u nagenoeg alles horizontaal of verticaal omsnoeren. Van dozen tot pallets, van kisten tot planken. Reisopack machines kunnen makkelijk in een geautomatiseerde verpakkingslijn worden geplaatst, maar ze werken ook goed in een stand-alone opstelling. Ook zijn er mobiele omsnoeringsmachines beschikbaar die verrijdbaar zijn. Op basis van het aantal pallets dat omsnoerd moet worden kan er gekozen worden voor automatische of semi-automatische omsnoeringsmachines. Aan de hand van de wensen en behoeftes van de klant levert Reisopack Nederland maatwerkoplossingen aan de klant wereldwijd.

Interesse?

Bent u benieuw wat Reisopack Nederland voor u kan betekenen. Of wilt u advies met betrekking tot het omsnoeringstechnieken in uw bedrijfsprocessen? Bel dan +31 (0)850 778 387 of stuur een e-mail naar info@reisopack.nl .