Reisopack heeft afgelopen maand een Reisopack 2903 verplaatst bij Auberginekwekerij van Onselen in het Westland. De klant maakte al een tijd gebruik van de Reisopack 2903 omsnoeringsmachine, maar wilde deze graag op een andere plek binnen het bedrijf gaan gebruiken. Om er zeker van te zijn dat deze machine op een juiste en veilige manier verplaatst wordt, heeft Reisopack deze klus opgepakt.

Verplaatsing van de Reisopack 2903

De Reisopack 2903 moest naar een andere locatie van Auberginekwekerij van Onselen worden vervoerd.Het is echter een grote en ook erg zware machine, dus deze klus dient voorzichtig uitgevoerd te worden. De omsnoeringsmachine is eerst gedemonteerd. Vervolgens hebben wij deze Reisopack 2903 op pallets gezet, zodat we de machine gemakkelijker op een aanhangwagen konden zetten. Eenmaal op de juiste locatie is de omsnoeringsmachine op de aangewezen plek gezet. Daarna was er slechts nog een installatie nodig, zodat de omsnoeringsmachine weer aan de slag kan gaan!

Van Onselen Reisopack 2903 scaled | Reisopack Nederland Reisopack 2903 Auberginekwekerij van Onselen scaled | Reisopack Nederland 2903 van Onselen Reisopack scaled | Reisopack Nederland

Serviceverlening van Reisopack

Normaliter regelen wij voornamelijk het transport en installatie van onze machines naar de klant. Wij krijgen dan ook niet vaak de vraag om een machine intern te vervoeren voor de klant. Dit probleem hebben we echter graag voor onze klant opgelost, zodat Auberginekwekerij van Onselen haar omsnoeringsmachine alsnog op de meest optimale manier in kan zetten. Bij Reisopack is het verlenen van service een heel erg belangrijk onderdeel van ons bedrijf!

Kom in contact met Reisopack Nederland

Heeft u ook een vraag over alle services die wij verlenen, of bent u geïnteresseerd in een van onze machines? Dan kunnen wij u hier natuurlijk mee helpen. Reisopack Nederland heeft de beschikking over een ruim aanbod aan (tweedehands) land- en tuinbouwmachines. Deze kunt u bij ons kopen, maar ook voor een korte of lange periode huren. Heeft u hier vragen over? Vul dan ons contactformulier in, zodat we contact met u op kunnen nemen. Liever direct een antwoord ontvangen? Stuur dan een mail naar info@reisopack.nl of bel via +31 (0)850 778 387. We staan u graag te woord!