Een maand geleden hebben wij een Reisopack 2903 omsnoeringsmachine ingekocht. Deze omsnoeringsmachine is volledig door ons opgeknapt en wordt momenteel verhuurd aan een bedrijf die de machine gebruikt om vaten te omsnoeren. Zij hebben er bewust voor gekozen om de machine te huren, aangezien ze de machine slechts voor een korte periode nodig hebben. Door ook nog eens voor een tweedehands omsnoeringsmachine te kiezen, besparen zij aanzienlijk op de kosten, zonder op de kwaliteit in te leveren!

Omsnoeringsmachine tweedehands van hoge kwaliteit

Reisopack koopt graag uw gebruikte omsnoeringsmachine over om deze vervolgens een tweede leven te geven, zoals we ook voor de Reisopack 2903 omsnoeringsmachine hebben gedaan. Bij de ingekochte omsnoeringsmachine werden allereerst alle mechanische onderdelen in het bindraam vernieuwd, waarna de machine volledig gespoten werd. Nadat onze monteurs klaar waren met het opknappen van de machine zag deze er weer zo goed als nieuw uit! Het voordeel van een omsnoeringsmachine tweedehands is het feit dat wij exact dezelfde garanties bieden als bij een nieuwe machine. Hierdoor kunnen wij de omsnoeringsmachine vol vertrouwen verhuren aan onze klant.

Omsnoeringsmachine tweedehands verhuurt aan klant | Reisopack

Waarom is een omsnoeringsmachine huren gunstig?

Een omsnoeringsmachine huren kan enorm gunstig zijn als u de machine maar tijdelijk nodig heeft. Zo hoeft u geen aanschafkosten voor de volledige machine te betalen, maar betaalt u per dag of per week een vast bedrag. Dit is tevens een ideale oplossing indien u te maken hebt met een piekperiode, om zo net even een tandje bij te zetten.

Zo heeft ook deze klant de omsnoeringsmachine voor een bepaalde periode gehuurd. De fabriek gaat vaten omsnoeren zonder gebruik te maken van hoeklatten, wat de Reisopack 2903 ideaal maakt. Ondanks dat de omsnoeringsmachine bij ons wordt gehuurd, leveren wij hem netjes bij de klant af en wordt de machine volledig door ons gemonteerd. De omsnoeringsmachine wordt zelfs aangesloten binnen de vaste verwerkingslijn van de klant. Zo kunnen zij direct aan de slag met het omsnoeren!

Reisopack; uw specialist op het gebied van omsnoeringsmachines

Heeft u interesse in het aanschaffen van een omsnoeringsmachine, maar wil u het volledige aankoopbedrag niet in één keer uitgeven? Wij van Reisopack denken graag met u mee of kopen of huren de beste optie is. Samen met u brengen wij in kaart wat de wensen en verwachtingen zijn van de omsnoeringsmachine, zodat wij een gepast advies kunnen geven. Zo overwegen wij ook zeker de tweedehands omsnoeringsmachines die wij op dat moment beschikbaar hebben. Neem vooral vrijblijvend contact met ons op door een mail te sturen naar info@reisopack.nl of door te bellen naar +31 (0)850 778 387.