Reisopack Nederland is in de afgelopen maand weer eens naar het buitenland afgereisd om een bijzondere installatieklus uit te voeren. Onze monteur heeft namelijk een nieuwe Reisopack 2903 omsnoeringsmachine geïnstalleerd bij komkommerkweker Zelstar, gelegen in Slowakije. Reisopack Nederland grijpt een klus in het buitenland met beide handen aan. Benieuwd naar het hele verhaal? Lees hieronder dan verder.

Automatische Reisopack 2903 omsnoeringsmachine

De Slowaakse komkommerkwekerij heeft vanwege de snelle omsnoering speciaal gekozen voor een Reisopack 2903 automatische omsnoeringsmachine. Zelstar, een exportbedrijf dat zich volledig richt op de retailmarkt, maakt gebruik van de Reisopack 2903 om de goederen klaar te zetten voor transport naar de daarvoor bedoelde verkooppunten. De omsnoeringsmachine gaat zelfstandig aan de slag binnen een automatische verwerkingslijn. Hierdoor heeft het personeel er weinig omkijken naar, en wordt er weinig energie gestopt in het klaarmaken van de goederen voor transport.

Reisopack 2903 | Reisopack Nederland

Installatie van de Reisopack machine

Binnen twee dagen heeft onze monteur Martijn van Koppen de Reisopack 2903 volledig opgezet en geïnstalleerd binnen de automatische verwerkingslijn. Vervolgens zijn er verschillende omsnoeringsprogramma’s getest, en heeft de klant uitleg gekregen over de bediening van het apparaat. Daarnaast kreeg de klant direct een uitleg over hoe de machine onderhouden moet worden. De Slowaakse klant was Martijn zo dankbaar, dat hij op zijn verjaardag werd getrakteerd op een traditionele lunch!

Lunch in Slowakije | Reisopack Nederland

Installatie omsnoeringsmachine door Reisopack Nederland

Wilt u de productieprocessen binnen uw organisatie in binnen- of buitenland ook automatiseren met behulp van een Reisopack omsnoeringsmachine? Neem dan contact op met Reisopack Nederland om alle mogelijkheden direct te bespreken. Vul ons contactformulier in met al uw vragen, of neem contact op door te mailen naar info@reisopack.nl of door te bellen naar +31 (0)850 778 387. Onze specialisten kijken uit naar een gesprek!