Kortgeleden heeft Reisopack Nederland bij een klant in Duitsland een gebruikte Reisopack 2901 ingeruild voor een nieuwe Reisopack 2905. In dit nieuwsbericht leest u hier meer over.

Oude omsnoeringsmachine ingeruild door Reisopack 2905

De Duitse klant van Reisopack houdt zich bezig met het omsnoeren van kisten met champignons. Nadat het bedrijf voor een langere periode gebruik heeft gemaakt van de Reisopack 2901, een volautomatische horizontale omsnoeringsmachine, vonden ze dat het tijd werd om een nieuwe omsnoeringsmachine aan te schaffen. Er is wederom gekozen voor een Reisopack omsnoeringsmachine, ditmaal een nieuwer model: de Reisopack 2905. Het verschil is dat de Reisopack 2905 een aantal nieuwe updates heeft gehad ten opzichte van het vorige model.

Bij Reisopack Nederland garanderen we een uitstekende service. Zo hebben we de oude omsnoeringsmachine bij onze klant in Duitsland netjes afgebouwd en deze mee terug genomen. De nieuwe machine is vervolgens geplaatst en afgesteld.

Reisopack 2901 ingeruild bij Duitse klant | Reisopack Nederland Reisopack 2901 bij Duitse klant | Reisopack Nederland

Reisopack 2905

De Reisopack 2905 is, net zoals de Reisopack 2901, een automatische omsnoeringsmachine waarmee de Duitse klant de kisten met champignons horizontaal kan omsnoeren door middel van een sterke omsnoeringsband. Door gebruik te maken van een omsnoeringsmachine kunnen goederen extra veilig getransporteerd worden. Bovendien heeft deze machine de optie om hoeklatten te plaatsen, waardoor pallets extra stevigheid krijgen en dozen in een rechtere lijn gestapeld kunnen worden.

Omsnoeringsmachines kopen bij Reisopack Nederland

Wilt u graag een omsnoeringsmachine kopen of huren? Of u nou op zoek bent naar een semi-automatische of volautomatische omsnoeringsmachine, bij Reisopack Nederland bent u aan het juiste adres! Wij bieden machines aan waarmee u zowel verticaal als horizontaal kunt omsnoeren. Heeft u interesse in een van onze omsnoeringsmachines of heeft u andere vragen over onze producten en/of diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door het contactformulier op onze website in te vullen, te mailen naar info@reisopack.nl of bellen via +31 (0)850 778 387. Wij helpen u graag verder!