Royal Berry & VG Berry heeft in de afgelopen maand een onderhoudsbeurt uit laten voeren door Reisopack Nederland. Aangezien de aardbeienkwekerij uit Bemmel gebruikmaakt van maar liefst zeven Reisopack omsnoeringsmachines, was dit een uitdagende klus voor onze monteurs. Lees hieronder waarom het zo belangrijk is om regelmatig een onderhoudsbeurt uit te laten voeren!

Dagelijks duizenden goederen omsnoeren

Royal Berry & VG Berry maken gebruik van zeven semi-automatische omsnoeringsmachines, die gebruikt worden binnen een productielijn. Hierdoor kunnen er dagelijks wel duizenden dozen met aardbeien stevig verpakt worden, zodat deze gereed zijn voor transport naar diverse supermarkten binnen het land. Het is daarom van cruciaal belang dat er nooit enige down-time plaatsvindt door een defecte omsnoeringsmachine. Met een onderhoudsbeurt wordt deze kans voorkomen, omdat de omsnoeringsmachine volledig gecontroleerd en gereinigd wordt. Hierdoor kunnen de omsnoeringsmachines elke dag zorgeloos door blijven snoeren.

Omsnoering van aardbeien | Reisopack Nederland

Hoe frequent een onderhoudsbeurt uit laten voeren?

Wij raden onze klanten aan om de omsnoeringsmachine na ongeveer 100.000 omsnoeringen te laten controleren en reinigen door een specialist. Dit lijken in eerste instantie erg veel omsnoeringen, maar binnen een organisatie met veel productie, wordt dit aantal al sneller bereikt dan verwacht. Bij een onderhoudsbeurt uitgevoerd door Reisopack Nederland, wordt de omsnoeringsmachine van top tot teen nagelopen. Eerst wordt de bindkop gecontroleerd en gereinigd, en vervolgens wordt de afstelling van de omsnoeringsband geรฏnspecteerd. Na een onderhoudsbeurt kan de omsnoeringsmachine er weer een tijdje tegenaan!

Onderhoudsbeurt omsnoeringsmachine | Reisopack Nederland

Laat een onderhoudsbeurt door Reisopack Nederland

Er is geen specialist die zo goed weet hoe een Reisopack omsnoeringsmachine in elkaar zit als wij. Is uw omsnoeringsmachine ondertussen toe aan een onderhoudsbeurt? Schroom dan niet om een afspraak met ons in te plannen. Onze ervaren monteurs zullen de onderhoudsbeurt bij u op locatie uitvoeren, zodat u dezelfde dag alweer verder aan het werk kunt.

Neem contact met ons op via het contactformulier. U kunt ook een mail sturen naar info@reisopack.nl of bellen naar +31 (0)850 778 387.