In de maand september heeft Reisopack Nederland geholpen bij de verhuizing van een van haar klanten. Een exporteur van leliebollen is van locatie verhuisd, waardoor er een nieuwe bewerkingslijn gelegd kon worden. Onze klant was op de vorige locatie al in het bezit van twee omsnoeringsmachines en wilde daarnaast ook nog een nieuwe Reisopack machine laten plaatsen. Lees hieronder meer over de klus en de omsnoeringsmachines in kwestie!

Installeren nieuwe verwerkingslijn

Reisopack heeft voor haar klant de omsnoeringsmachines in de nieuwe verwerkingslijn geïnstalleerd. In de oude lijn stonden al twee Reisopack omsnoeringsmachines, welke ook aan de nieuwe verwerkingslijn zijn toegevoegd. De reeds aangeschafte omsnoeringsmachines hebben direct een onderhoudsbeurt gekregen, zodat ze weer zo goed als nieuw werken. Om het proces van de verwerkingslijn nog verder te optimaliseren, heeft de klant er ook voor gekozen om nog een nieuwe Reisopack 2903 aan de lijn toe te voegen. Ook deze omsnoeringsmachine is door ons geïnstalleerd in de nieuwe lijn.

Reisopack 2903 | Reisopack Nederland Reisopack 2903 | Reisopack Nederland Reisopack 2903 | Reisopack Nederland

Arbeidsbesparing door nieuwe omsnoeringsmachine

De exporteur heeft voor drie omsnoeringsmachines in de verwerkingslijn gekozen, zodat er minder handen nodig zijn tijdens de verwerking van de leliebollen. Ook zal dit proces hierdoor een stuk sneller verlopen, aangezien een Reisopack 2903 perfect is voor het omsnoeren van kratten. De leliebollen worden eerst verpakt in kratten en vervolgens netjes op pallets gestapeld. Om deze pallets veilig te kunnen vervoeren, worden deze omsnoerd door de Reisopack 2903. Wanneer dit met plasticfolie wordt gedaan, duurt dit niet alleen veel langer, maar is dit ook nog eens meer belastend voor het milieu.

Neem contact op met Reisopack Nederland

Bent u benieuwd naar welke services wij allemaal verlenen of heeft u interesse in een omsnoeringsmachine? Neem dan eenvoudig contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar +31 (0)850 778 387. Met ons ruime aanbod aan (tweedehands) omsnoeringsmachines, kunnen we uw bedrijf of organisatie ongetwijfeld helpen met het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen. We horen graag van u!