Recentelijk heeft Reisopack Nederland meerdere dagen lang onderhoud uitgevoerd aan verschillende omsnoeringsmachines bij een aantal glastuinbouwbedrijven in de omgeving van Hoorn in Noord-Holland. In totaal zijn onze monteurs hier drie dagen voor op pad geweest. In dit nieuwsbericht leest u welk onderhoud onze monteurs hebben uitgevoerd en waarom een onderhoudsbeurt van essentieel belang is om optimaal gebruik te blijven maken van een Reisopack omsnoeringsmachine.

Geschikt moment voor een onderhoudsbeurt

In de meeste gevallen ligt rond deze tijd van het jaar de productie van onbelichte groenteteelt stil, waardoor automatiseringslijnen ook niet in gebruik zijn. Voor veel kwekers is dit dan ook het perfecte moment om een onderhoudsbeurt uit te (laten) voeren voor alle machines die binnen de automatiseringslijn een belangrijke functie hebben. Natuurlijk valt een volautomatische– of halfautomatische omsnoeringsmachine ook binnen deze rij!

Reisopack omsnoeringsmachine | Reisopack Nederland

Onderhoudsbeurt voor Reisopack omsnoeringsmachine

Tijdens een onderhoudsbeurt kijken onze monteurs de machine compleet na. Bij dit proces wordt de machine eerst grondig schoongemaakt en alle bewegende onderdelen extra goed gecheckt of deze geen defecten of slijtage bevatten. Als de bewegende onderdelen wel al wat gesleten zijn, worden deze dan ook per direct vervangen. Ook worden de onderdelen gereinigd en vervolgens goed ingesmeerd, om er zeker van te zijn dat er niet alsnog snel slijtage zal ontstaan. De onderhoudsbeurt wordt afgesloten met het nalopen van de instellingen van de machine. Hierbij controleren de monteurs of deze nog op de gewenste manier staan ingesteld.

Onderhoudsbeurt Reisopack omsnoeringsmachine | Reisopack Nederland

Onderhoudsbeurt uit laten voeren door Reisopack Nederland

U kunt bij Reisopack Nederland niet alleen terecht voor verkoop van Reisopack omsnoeringsmachines. Ook met een reparatie- of onderhoudsbeurt kunnen wij u van dienst zijn! In de meeste gevallen doen wij deze beurt gewoon bij u op locatie, waardoor u snel weer gebruik kunt maken van uw machine! Heeft u hier vragen over? Vul dan ons contactformulier in of neem zelf contact op via +31 (0)850 778 387 of info@reisopack.nl. We helpen u graag!