Reisopack Nederland staat van dinsdag 9 april tot en met donderdag 11 april weer met een stand op de jaarlijkse Empack beurs in Gorinchem. Dit is de grootste verpakkingsbeurs van Nederland, waar door ons twee omsnoeringsmachines worden gepresenteerd, namelijk de Reisopack 2830 en de Reisopack 2903. Onze specialisten vertellen u in stand C132 graag meer over de voordelen van onze omsnoeringsmachines. Ontvang gratis kaarten voor de beurs via onze aanmeldlink!

Reisopack 2830 en Reisopack 2903 omsnoeringsmachines

De gepresenteerde omsnoeringsmachines van Reisopack zijn een semi-automatisch en volautomatisch model. Hierdoor kunnen wij de verschillen tussen beide omsnoeringsmachines duidelijk inzichtelijk maken, zodat het voor geïnteresseerden duidelijk is welk type het beste hun bedrijfsvoering past.

Reisopack 2830

De Reisopack 2830 is een semi-automatische omsnoeringsmachine. De machine is veelzijdig in te zetten, omdat deze verrijdbaar is en gemakkelijk in gebruik. Dit maakt de semi-automatische een geschikte machine als u geen grootschalige productielijn heeft.

Reisopack 2903

De Reisopack 2903 is een volautomatische omsnoeringsmachine, die zelfstandig dozen en pallets horizontaal kan omsnoeren. Dit maakt de Reisopack 2903 de perfecte kandidaat om te laten integreren in een automatische verwerkingslijn.

Empack beurs in Gorinchem | Reisopack Nederland

Partnerschap met Hocuma

Verschillende organisaties die actief zijn binnen de verpakkingsbranche, hebben een stand op de beurs in Gorinchem staan. Zo staat de stand van Reisopack Nederland naast partner Hocuma. Deze organisatie houdt zich bezig met het verzorgen van totaaloplossingen voor automatische verpakking in de sierteelt sectoren, waar de omsnoeringsmachines van Reisopack regelmatig deel van uitmaken.

Laten adviseren door Reisopack Nederland

Op de Empack beurs in Gorinchem kunt u zich vanzelfsprekend laten adviseren door specialisten van Reisopack Nederland. Bent u niet aanwezig op de beurs? Natuurlijk kunt u ons dan alsnog benaderen voor een adviserend gesprek. Onze klantenservice is te bereiken via +31 (0)850 778 387 of info@reisopack.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen, met al uw vragen en wensen!