Reisopack Nederland heeft onlangs een bijzondere installatie mogen verrichten, buiten ons eigen land. Onze specialist Martijn is namelijk vorige maand helemaal naar Japan toe gereisd, om hier bij een klant een installatie uit te voeren van een nieuwe omsnoeringsmachine. Reisopack Nederland is beschikbaar om bijzondere klussen als deze uit te voeren voor haar klanten. Bent u benieuwd naar deze speciale installatie in het buitenland? Lees hieronder dan verder!

Installatie omsnoeringsmachine in Japan

Taks Handling Systems heeft de machine geïntegreerd in een automatische verwerkingslijn bij een Japanse klant. Deze klant heeft de Reisopack 2905 omsnoeringsmachine aangeschaft om de productielijn te optimaliseren. Het bedrijf uit Japan heeft een eigen kassencomplex, waar voornamelijk tomaten worden geteeld. De Reisopack 2905 is toegevoegd aan een automatische verwerkingslijn. Om er zeker van te zijn dat de omsnoeringsmachine goed wordt toegevoegd, heeft de klant gevraagd om Reisopack Nederland deze installatie uit te laten voeren. Onze monteur Martijn is met het benodigde gereedschap naar Japan gegaan en heeft de volautomatische omsnoeringsmachine binnen de verwerkingslijn geïnstalleerd. De Reisopack 2905 wordt vanuit de verwerkingslijn aangestuurd en kan vanuit daar aangestuurd worden op welk programma deze zal uitvoeren. Met de nieuwe omsnoeringsmachine zal het inpakken van alle geteelde tomaten een stuk makkelijker gemaakt worden.

Geïnstalleerde Reisopack 2905 bij Japanse tomatenteler | Reisopack Nederland

Reisopack 2905 omsnoeringsmachine

De Reisopack 2905 is een volautomatische omsnoeringsmachine. Dit betekent dat u deze niet handmatig hoeft aan te sturen – na een instructie gaat de machine zelfstandig aan de slag. Dit maakt het in een automatische verwerkingslijn erg gemakkelijk om pallets horizontaal te binden met omsnoeringsbanden van een hoge kwaliteit. Daarnaast heeft Reisopack 2905 ook de functie om hoeklatten op pallets te plaatsen. Dit maakt de Reisopack 2905 een perfecte omsnoeringsmachine om te plaatsen binnen een automatische verwerkingslijn. Niet alleen wordt het proces versneld, maar ook nog eens verbeterd!

Omsnoeringsmachines installeren door Reisopack Nederland

Heeft u interesse in het aanschaffen van een omsnoeringsmachine voor gebruik binnen uw bedrijf? Reisopack Nederland heeft al ruim 20 jaar ervaring met moderne omsnoeringsmachines en staat dus klaar om al uw vragen te beantwoorden! Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen, te mailen naar info@reisopack.nl of te bellen naar +31 (0)850 778 387. Onze specialisten van Reisopack Nederland horen graag van u.