Op 5 en 6 april 2023 staan wij met Reisopack Nederland op Empack in Den Bosch, de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux. Vorig jaar stonden we voor het eerst op deze beurs en ook dit jaar zullen we weer vertegenwoordigd zijn. Zo zullen we een volautomatische Reisopack 2905 en een semi-automatische Reisopack 2830 demonstreren. Wilt u graag kennismaken met de gezichten achter Reisopack Nederland of wilt u meer informatie over eerder benoemde omsnoeringsmachine? Kom dan zeker langs op Empack.

Reisopack Nederland demonstreert omsnoeringsmachines

Reisopack Nederland specialiseert zich in omsnoeringsmachines in de verpakkingsindustrie welke gemakkelijk in verpakkingslijnen geïntegreerd kunnen worden. Vorig jaar stonden we voor het eerst op de Empack. Na het succes van vorig jaar hebben we besloten om onze omsnoeringsmachines ook in 2023 te presenteren op de beurs. Dit jaar presenteren we twee horizontale omsnoeringsmachines namelijk de volautomatische Reisopack 2905 en de semi-automatische Reisopack 2830.

Reisopack Nederland demonstreert omsnoeringsmachines op Empack 2023

Reisopack ontmoeten op Empack?

Wij nodigen u graag uit om de beurs te bezoeken en kennis met ons en de producten te maken. Via deze link kunt u dankzij Reisopack gratis kaarten halen. Het evenement vindt plaats op 5 en 6 april 2023 in de Brabanthallen in Den Bosch. Thema’s die tijdens de beurs centraal staan, zijn materialen, verpakkingen, nieuwe technologieën en diensten omtrent de verpakkingsindustrie. Beide dagen is de beurs geopend van 09:00 tot 17:00.

Reisopack – Specialist op het gebied van omsnoeringsmachines

Naast het feit dat onze omsnoeringsmachines reeds ruime tijd grootschalig worden ingezet in de verpakkingsindustrie zijn onze machines ook erg populair in sectoren als de sierteelt, groente- en fruitteelt, verpakkingsindustrie, voedingsindustrie en in de logistieke en industriële sector. Heeft u nog vragen over onze omsnoeringsmachines of wat wij van Reisopack Nederland voor u kunnen betekenen? Of heeft u nog vragen over de Empack verpakkingsbeurs? Dan kunt u het contactformulier invullen, mailen naar info@reisopack.nl of ons bellen via +31 (0)850 778 387. De specialisten van Reisopack Nederland helpen u graag verder!