Na een lange tijd zonder beurzen, door corona, mogen we eindelijk weer. Van 5 tot en met 7 april is Reisopack Nederland aanwezig op de Empack verpakkingsbeurs in Gorinchem. U kunt ons hier op de beurs bezoeken om ons verhaal te horen en om meer uitleg te krijgen over onze producten.

Empack verpakkingsbeurs – the future of packaging

Die Empack is de grootste verpakkingsbeurs in de Benelux en vindt plaats op 5, 6 & 7 april in Gorinchem. Thema’s van deze beurs zijn materialen, verpakkingen, technologie en verpakkingsdiensten. De beurs heeft een uitgebreid programma waarin de nieuwste trends worden behandeld. Hier krijgt u tips en tricks die u zelf kunt toepassen in uw eigen praktijk. De beurs vindt plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. Het adres is de Franklinweg 2, 4207, 4207 HZ, Gorinchem en de openingstijden zijn elke dag tussen 10:00 – 17:00 uur.

Reisopack Nederland

Wij van Reisopack Nederland nodigen u uit om ons op de beurs te bezoeken. Wij zullen hier ons verhaal vertellen en we zullen uitleg geven over onze producten. Enkele producten zullen we meenemen naar de beurs om deze te demonstreren. De machines die we naar de beurs meenemen zijn de Reisopack 2830, 2300 en de 1402. Reisopack Nederland is gespecialiseerd in de verpakkingsindustrie. Onze specialiteit is het leveren van moderne en betrouwbare omsnoeringsmachines die voor iedere industrie gebruikt kunnen worden. Onze machines kunnen makkelijk in automatiseringslijnen worden geïntegreerd. We hebben meer dan 25 jaar ervaring en zijn wereldwijd actie. Hierdoor kunnen wij advies op maat geven en kunnen wij u begeleiden in projecten.

Afspraak maken

Bent u van plan om de Empack verpakkinsbeurs te bezoeken? Dan kunt u bij ons een afspraak maken om op de beurs langs te komen. Daarvoor kunt u een mail sturen naar wouter@steenks-service.nl of ons bellen via +31 (0) 85 077 8387.

Reisopack 2830 onderweg naar de Empack verpakkingsbeurs