Met de Reisopack 2915 omsnoert u gemakkelijk én snel een groot aantal pallets, waardoor deze in een kortere tijd gereed worden gemaakt voor transport. De Reisopack 2915 is een volautomatische omsnoeringsmachine, wat betekent dat deze zelfstandig in uw verwerkingslijn aan het werk gaat. Bent u benieuwd naar de werking van de omsnoeringsmachine en hoe snel deze te werk gaat? U leest het hieronder!

Automatische omsnoeringsmachine

De Reisopack 2915 kan zelfstandig vier verschillende plekken met pallets afwerken. Als de machine klaar is met het toebrengen van omsnoeringsband en hoeklatten, rijdt deze zelfstandig verder naar de volgende pallet. In de tussentijd kan de betreffende operator de omgesnoerde pallet weghalen en een nieuwe pallet met producten neerzetten. De Reisopack 2915 doet er in totaal 65 seconden over om een pallet met drie banden te omsnoeren én hoeklatten te plaatsen. Vervolgens zal de machine zich in 13 seconden verplaatsen naar de volgende plek. Deze tijden kunnen overigens toe- en afnemen, afhankelijk van welk programma u kiest om uit te voeren.

Reisopack 2915 omsnoeringsmachine | Reisopack Nederland

Bediening van de Reisopack 2915

Vooraf kiest u er zelf voor welk programma de automatische omsnoeringsmachine zal uitvoeren. De machine wordt bediend aan de hand van een bedieningspaal, die wordt geïnstalleerd bij de palletplaats waar de Reisopack 2915 uitvoerig zal zijn. De omsnoeringsmachine kan in totaal vijf programma’s per paal uitvoeren. Zo kunt u kiezen hoe veel bandjes er worden omsnoerd en of er hoeklatten worden geplaatst op de pallet.

Omsnoeren met Reisopack Nederland

Reisopack Nederland heeft omsnoeringsmachines van zeer hoge kwaliteit beschikbaar, die het gereed maken van goederen voor transport zullen vereenvoudigen en bovendien versnellen. Voor grote producties is de Reisopack 2915 een goede keuze, echter kunt u met een kleinere productie bijvoorbeeld ook voor een halfautomatische omsnoeringsmachine kiezen. Onze specialisten staan klaar om u hierover te adviseren! Neem contact met ons op via +31 (0)850 778 387 of stuur een mail naar info@reisopack.nl!