Onlangs heeft Salm Boskoop een Reisopack 2905 omsnoeringsmachine geïntegreerd in hun nieuwe custom made verpakkingslijn. De automatiseringslijn met volautomatische omsnoeringsmachine bespaart de kwekerij, waar dozen voorheen handmatig werden omgewikkeld met tape, maar liefst 10 werknemers. Niet alleen heeft de Reisopack 2905 veel mankracht bespaart, maar ook zorgt de omsnoeringsmachine voor een netter resultaat.

Reisopack 2905 omsnoeringsmachine in automatische verpakkingslijn geïnstalleerd Reisopack 2905 omsnoeringsmachine in de verpakkingslijn van Salm Boskoop

Reisopack 2905 in de nieuwe verpakkingslijn van Salm Boskoop

Het assortiment van Salm Boskoop, een moderne kwekerij die ruim 30 jaar geleden is opgericht, bestaat voornamelijk uit lavendel, buxus, conica, deco fruit, gaultheria, ilex, en pinus pinea. Inmiddels is het bedrijf uitgebreid naar maar liefst acht vestigingen in Nederland en één in Portugal.

Met behulp van Hocuma heeft Salm Boskoop hun verpakkingslijn, welke voorheen grotendeels uit handmatige arbeid bestond, laten automatiseren. Hocuma heeft een op maat gemaakte verpakkingslijn ontworpen waarbij diverse planten in kartonnen dozen worden verpakt. De op maat gemaakte verpakkingslijn bestaat uit het vouwen, dichtmaken en stapelen van dozen op pallets tot het stevig omsnoeren van deze pallets met dozen.

Voor het veilig en efficiënt omsnoeren van pallets met dozen heeft Salm Boskoop, op advies van Hocuma, een Reisopack 2905 omsnoeringsmachine geïntegreerd in hun verpakkingslijn. Met deze volautomatische omsnoeringsmachine worden hoeklatten op de pallets geplaatst en vervolgens omgesnoerd met een stevige omsnoeringsband. Doordat de omsnoeringsmachine ervoor zorgt dat de pallets recht en stevig omgesnoerd worden, wordt er tevens tijd bespaart bij het inladen van de vrachtwagen.

Wilt u meer van zien van de Reisopack 2905 in de nieuwe verpakkingslijn van Salm Boskoop? Bekijk dan de video hieronder:

Omsnoeringsmachines van Reisopack

Bent u op zoek naar een omsnoeringsmachine om bedrijfsprocessen binnen uw organisatie te automatiseren? Bij Reisopack Nederland verkopen we zowel nieuwe als gebruikte omsnoeringsmachines. Heeft u een vraag over onze omsnoeringsmachines of wilt u zich laten adviseren over omsnoeringstechnieken binnen uw bedrijfsprocessen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website. Ook kunt u ons bellen via +31 (0)850 778 387 of mailen naar info@reisopack.nl. Onze specialisten helpen u graag verder!