Vorige maand heeft Reisopack een nieuwe omsnoeringsmachine geïnstalleerd in een verwerkingslijn die Viscon bedacht heeft voor tomatenkwekerij Harting Holland, een bedrijf gelegen in het Westland. Er is wederom een Reisopack omsnoeringsmachine geïntegreerd in de verwerkingslijn van het bedrijf, ditmaal een Reisopack 2905. In dit nieuwsbericht leest u hier meer over.

Nieuwe verwerkingslijn bij Harting Holland

Harting Holland is een tomatenkwekerij, welke gespecialiseerd is in het telen en verpakken van cherrytomaten en trostomaten. De tomaten worden in zeer moderne kassen op een milieuvriendelijke wijze geteeld en verpakt naar wens van de klant. Het moderne glastuinbouwbedrijf is gevestigd in De Lier.

Viscon, een bedrijf dat wereldwijd automatiseringslijnen bedenkt en installeert, heeft een nieuwe verwerkingslijn geplaatst voor de verwerking van tomaten bij Harting Holland. Er draaide al een oude lijn van Viscon met een Reisopack omsnoeringsmachine bij de tomatenkwekerij. Deze heeft jarenlang goed gewerkt, maar na 20 jaar was het tijd voor vernieuwing. Vanwege de tevredenheid heeft Harting Holland weer een verwerkingslijn laten ontwerpen door Viscon en is er wederom voor gekozen om een Reisopack omsnoeringsmachine te integreren in de nieuwe verwerkingslijn.

Strapping machine Reisopack 2905 tomato grower Harting Holland | Reisopack Nederland Strapping machine Reisopack 2905 Harting Holland | Reisopack Nederland

Reisopack 2905 – volautomatische omsnoeringsmachine

Met de Reisopack 2905, een volautomatische omsnoeringsmachine, kan Harting Holland hun dozen of kisten met tomaten horizontaal omsnoeren met een stevige omsnoeringsband. Dit bespaart de tomatenkwekerij een hoop handmatige arbeid. Ook biedt de machine de mogelijkheid om hoeklatten te plaatsen. Dit geeft de pallets extra stevigheid en maakt het mogelijk om dozen in een rechte lijn te stapelen. Bovendien biedt het gebruik van een omsnoeringsmachine als voordeel dat goederen extra veilig getransporteerd kunnen worden.

Omsnoeringsmachines bij Reisopack Nederland

Wilt u de processen binnen uw bedrijf laten automatiseren door middel van een omsnoeringsmachine? Of u nou een machine wilt kopen of huren, bij Reisopack Nederland bent u aan het juiste adres! Wij hebben een ruim aanbod aan omsnoeringsmachines in ons assortiment. Van semi-automatische tot volautomatische omsnoeringsmachines en van horizontale tot verticale modellen. Heeft u nog vragen over onze omsnoeringsmachines? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Ook kunt u mailen naar info@reisopack.nl of bellen via +31 (0)850 778 387. Wij staan u graag te woord!