De omsnoeringsmachines van Reisopack zijn inzetbaar in veel verschillende branches, zoals de groente- en fruitsector. Reisopack heeft dan ook een tijdje geleden een volautomatische omsnoeringsmachine geïnstalleerd bij het fruitteelt bedrijf Fruvo. Lees hieronder meer over de integratie van de Reisopack 2905 in de verwerkingslijn van Fruvo.

Nieuw verpakkingssysteem geïntegreerd

Fruvo, gevestigd in Krabbendijke, is een bedrijf dat hardfruit koelt en verpakt van hun eigen teeltbedrijf en andere telers in Nederland. Nadat de stukken fruit geleverd worden, is Fruvo verantwoordelijk voor het sorteren en verpakken van de goederen. Hiervoor gebruikt het bedrijf moderne sorteer- en verpakkingssystemen, waar onlangs ook een Reisopack 2905 omsnoeringsmachine aan is toegevoegd. De keuze voor het integreren van een omsnoeringsmachine is afkomstig van het feit dat Fruvo hun goederen zo veilig mogelijk wil transporteren.

De Reisopack 2905 is de ideale machine voor hun wens. Het is een volautomatische horizontale omsnoeringsmachine welke grote hoeveelheden goederen, in dit geval appels en peren, kan binden door middel van een omsnoeringsband. De omsnoeringsmachine zorgt ervoor dat goederen snel, automatisch en veilig verpakt kunnen worden. Ook kan de machine automatisch hoeklatten plaatsen op pallets, wat voor extra stevigheid zorgt.

Reisopack 2905 geintegreerd bij Fruvo Reisopack 2905 geinstalleerd bij fruitteelt bedrijf Fruvo

Omsnoeringsmachine kopen bij Reisopack

Bij Reisopack Nederland bent u verzekerd van een goede service na de aanschaf van uw omsnoeringsmachine. Naast dat wij de mogelijkheid bieden om de omsnoeringsmachine te installeren bij u op locatie, bieden wij ook ondersteuning na de aanschaf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan advies met betrekking tot de omsnoeringsmachine en indien nodig een onderhoudsbeurt. Bovendien kunt u gemakkelijk achteraf losse onderdelen bestellen via onze webshop.

Reisopack Nederland – specialist in omsnoeringsmachines

Wilt u een omsnoeringsmachine aanschaffen om uw bedrijfsprocessen te automatiseren? Dan bent u bij Reisopack Nederland aan het juiste adres! Wij hebben een groot aanbod van zowel nieuwe als tweedehands machines voor de tuinbouw en industrie. Heeft u interesse in de aanschaf in een van onze omsnoeringsmachines of heeft u nog andere vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Vul het contactformulier in op onze website of stuur een mail naar info@reisopack.nl. Indien u een dringende vraag heeft, kunt u ook bellen op +31 (0)850 778 387. Onze specialisten helpen u graag verder!