Net voor de feestdagen hebben wij bij een verpakkingsbedrijf in Roosendaal een Reisopack 2903 omsnoeringsmachine ingekocht. Deze omsnoeringsmachine is door de klant ingeruild, omdat het na 16 jaar trouwe dienst tijd werd voor een nieuwe machine. Onze ervaren monteurs hebben de machine gedemonteerd bij de klant en het transport volledig verzorgd. Wij van Reisopack gaan de omsnoeringsmachine volledig nakijken en herstellen, zodat deze vervolgens als tweedehands omsnoeringsmachine verkocht kan worden en nog jaren mee kan!

Omsnoeringsmachine tweedehands toch weer ‘zo goed als nieuw’

Nadat de Reisopack 2903 omsnoeringsmachine werd opgehaald vorige week, is het nu tijd om de gebruikte machine volledig na te kijken in onze eigen werkplaats. We voeren allereerst een technische controle uit waarbij goed gecontroleerd wordt op eventuele slijtage. Mochten onderdelen aan vervanging toe zijn, dan wordt dit gelijk opgepakt. Tot slot wordt de Reisopack 2903 opnieuw gespoten, zodat deze er weer ‘zo goed als nieuw’ uitziet.

Deze werkwijze stelt ons in staat om de gebruikte Reisopack 2903 omsnoeringsmachine een tweede leven te bieden. Naast het feit dat dit enorm duurzaam is, ligt de aanschafprijs van deze tweedehands omsnoeringsmachine een stuk lager dan een nieuw exemplaar. Uiteraard is de machine nog steeds van hoge kwaliteit en bieden wij dezelfde garanties als wanneer u zou kiezen voor een nieuwe omsnoeringsmachine. Het is dus zeker het overwegen waard om een omsnoeringsmachine tweedehands te kopen.

Reisopack 2903 omsnoeringsmachine ingekocht bij verpakkingsbedrijf in Roosendaal | Reisopack Reisopack 2903 omsnoeringsmachine tweedehands ingekocht Roosendaal | Reisopack

Automatische omsnoeringsmachine Reisopack 2903

De Reisopack 2903 is een volledig automatische omsnoeringsmachine waarmee u horizontaal kunt omsnoeren. Het is mogelijk om deze machine in een automatische verwerkingslijn te plaatsen, waardoor uw werkzaamheden nog eenvoudiger worden. Daarnaast kunt u maar liefst 10 verschillende programma’s opslaan in het geheugen van de machine, waardoor u met één druk op de knop de omsnoeringshoogte kunt selecteren. Ook is het mogelijk om de spanning van de omsnoeringsband in te stellen, zodat u uw goederen stevig en veilig kunt omsnoeren. Hierdoor is de Reisopack 2903 een omsnoeringsmachine die in veel verschillende branches gebruikt kan worden.

Omsnoeringsmachine tweedehands bij Reisopack

Bij Reisopack is het mogelijk om uw omsnoeringsmachine tweedehands aan te schaffen. Al onze beschikbare opties vindt u terug op onze website met duidelijke foto’s. Mocht u zelf uw gebruikte omsnoeringsmachine willen inruilen? Dan helpen wij u graag verder! U kunt een mail sturen naar info@reisopack.nl met duidelijke foto’s. Wij verzoeken u om in deze mail de technische staat van de machine, het bouwjaar en de laatste onderhoudsbeurt te vermelden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u nog vragen? Dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op +31 (0)850 778 387 of het contactformulier invullen.