Ook onderhoud behoort tot een van de belangrijkste dienstverleningen die Reisopack biedt. Zo hebben wij onlangs op locatie bij een van onze klanten onderhoud uitgevoerd aan hun omsnoeringsmachine. De klant, een champignonkweker, maakt dagelijks gebruik van een Reisopack 2903 in hun verwerkingslijn.

Omsnoeringsmachine bij champignonkweker

De omsnoeringmachine bij de champignonkweker wordt reeds 15 jaar lang gebruikt in hun verwerkingslijn. Wekelijks omsnoert de Reisopack 2903 maar liefst 700 pallets met champignons, waardoor ze veilig vervoert kunnen worden. De machine, die dus al sinds 2009 in gebruik is, heeft inmiddels duizenden pallets omsnoert. Na de uitgebreide onderhoudsbeurt van onze monteurs kan de machine weer als een zonnetje verder omsnoeren.

Onderhoudsbeurt aan Reispack 2903 champignonkweker | Reisopack Nederland

Reisopack 2903

Met de Reisopack 2903, een volautomatische omsnoeringsmachine, kunnen dozen en pallets horizontaal omgesnoerd worden. De machine kan met drie banden in 41 seconden omsnoeren en is uitermate geschikt om te integreren in een automatische verwerkingslijn. Een omsnoeringsmachine is ideaal wanneer u uw bedrijfsprocessen wilt automatiseren en voor een veilig transport van uw goederen wilt zorgen.

Onderhoudswerkzaamheden

Wij bieden niet alleen kwaliteitsmachines aan, maar staan ook voor u klaar wanneer uw omsnoeringsmachine toe is aan een onderhoudsbeurt. Uw machine wordt dan compleet nagelopen, waarbij de bindkop wordt schoongemaakt en zowel mechanisch als elektrisch wordt gecheckt. Ook wordt de afstelling van het omsnoeringsband gecontroleerd.

Onderhoudswerkzaamheden kunnen zowel bij ons als bij u op locatie uitgevoerd worden. Het voordeel van onderhoud op locatie is dat u tijd en geld bespaart, doordat de machine niet vervoerd hoeft te worden en u geen transportkosten betaald. Tevens is de omsnoeringsmachine sneller terug in gebruik, aangezien deze niet opnieuw geïntegreerd dient te worden. Zo kunt u snel weer aan de slag met uw omsnoeringsmachine.

Omsnoeringsmachines bij Reisopack Nederland

Bij Reisopack bent u niet alleen aan het juiste adres wanneer u een omsnoeringsmachine wilt kopen of huren, maar ook voor reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Bent u geïnteresseerd in een van onze machines of wilt u graag een onderhoudsbeurt uit laten voeren aan uw eigen machine? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op door ons contactformulier in te vullen, te mailen naar info@reisopack.nl of te bellen via +31 (0)850 778 387. Onze specialisten staan u graag te woord!