In januari 2022 hebben Reisopack omsnoeringsmachines een nieuwe standaardkleur gekregen. Onlangs is er voor het eerst onderhoud uitgevoerd aan een van deze exemplaren, namelijk de Reisopack 2830. In dit nieuwsbericht leest u hier meer over.

Reisopack 2830 in nieuwe kleuren

Van de omsnoeringsmachines met nieuwe kleuren zijn er tientallen exemplaren verkocht. Recent is er voor het eerst onderhoud gedaan aan een van deze vernieuwde exemplaren: de Reisopack 2830. Dit is een horizontale omsnoeringsmachine die in iedere gewenste hoogte tussen de 15 en 240 cm kan omsnoeren. De machine is anderhalf jaar lang probleemloos intensief gebruikt bij een groente-exporteur. Deze vond het na anderhalf jaar tijd voor een onderhoudsbeurt. Onze monteur heeft de machine volledig technisch nagekeken, schoongemaakt en bijgesteld waar nodig. Na de onderhoudsbeurt werkt de machine weer als nieuw en kan deze er nog lange tijd tegenaan.

Nieuwe kleuren Reisopack 2830 | Reisopack Nederland Reisopack 2830 nieuwe kleuren | Reisopack

Onderhoud omsnoeringsmachines

Een reparatie of onderhoudsbeurt kan zowel bij u op locatie als in onze werkplaats worden uitgevoerd. Wanneer u ervoor kiest om het onderhoud bij u op locatie te laten uitvoeren, heeft u te maken met korte wachttijden en heeft u snel weer uw machine tot uw beschikking. Bovendien bespaart u kosten, doordat de machine niet vervoerd hoeft te worden.

Wanneer wij een onderhoudsbeurt uitvoeren, wordt uw machine compleet nagelopen. Zo wordt uw bindkop schoongemaakt, mechanisch en elektrisch gecheckt en de afstelling van het omsnoeringsband wordt gecontroleerd. Afhankelijk van de wensen van de klant kunnen we jaarlijks onderhoud uitvoeren of pas na enkele jaren wanneer er slijtage heeft plaatsgevonden.

Onderhoudsbeurt door Reisopack Nederland

Wanneer u onderhoud wilt laten uitvoeren aan uw Reisopack omsnoeringsmachine, dan bent u bij Reisopack Nederland aan het juiste adres. Ook na de installatie van een omsnoeringsmachine staat ons personeel namelijk voor u klaar voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Wilt u graag een onderhoudsbeurt laten uitvoeren aan uw omsnoeringsmachine of heeft u nog andere vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan door ons contactformulier in te vullen, te mailen naar info@reisopack.nl of te bellen via +31 (0)850 778 387.