Voor de uitvoering van verschillende werkzaamheden, zoals onderhouds- en reparatieservices of het installeren van machines, komen onze monteurs dagelijks langs op bijzondere locaties. Dit komt vooral omdat omsnoeringsmachines van Reisopack binnen een breed scala aan sectoren inzetbaar is. In dit nieuwsbericht vindt u een aantal voorbeelden waarbij onze klanten gebruik maken van onze producten!

Omsnoering door het land

Dagelijks maken bedrijven binnen de groente- en fruitteelt, sierteelt, voedingsindustrie, verpakkingsindustrie en logistieke sector gebruik van een Reisopack omsnoeringsmachine. Onze monteurs zijn afgelopen maand onder andere bij onderstaande klanten op bezoek geweest.

Aardbeien verpakken bij Royal Berry

Reisopack Nederland is onlangs langsgegaan bij Royal Berry en VG Berry in Bemmel, om meerdere onderhoudsbeurten uit te voeren. Dit bedrijf maakt gebruik van maar liefst zeven omsnoeringsmachines van Reisopack, waarmee dagelijks duizenden aardbeien worden omsnoert, zodat deze gereed zijn voor export. Met zo’n grote productie is een omsnoeringsmachine van essentieel belang, omdat het proces anders stil komt te liggen.

Tomaten omsnoeren bij Kwekerij Wubben

Kwekerij Wubben in Tinte maakt elke dag effectief gebruik van een Reisopack 2901, die met gemak in één keer 120 kisten met tomaten omsnoert. Na een frisse onderhoudsbeurt van onze monteurs, kan Kwekerij Wubben ook komend jaar weer probleemloos doorgaan met het omsnoeren van duizenden verse tomaten.

Omsnoering in de haven van Vlissingen

Onlangs bracht Reisopack Nederland een bezoek aan de haven in Vlissingen – over speciale plekken gesproken! Duizenden binnengekomen bananendozen zijn hier in twee jaar tijd omgesnoerd door een Reisopack 2830. Na een onderhoudsbeurt kan de machine ook de komende jaren weer een belangrijke rol spelen binnen de haven!

Reisopack omsnoeringsmachines; multifunctioneel inzetbaar

Zoals u bij bovenstaande voorbeelden kunt zien, zijn onze omsnoeringsmachines voor verschillende producten inzetbaar. Bij Reisopack Nederland vindt u alleen maar nieuwe– of gebruikte omsnoeringsmachines van de allerhoogste kwaliteit. Ook voor onderhouds- of reparatieservices is Reisopack uw geschikte partner. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op voor een advies van onze specialisten via +31 (0)850 778 387 of info@reisopack.nl.