Wist u dat wij bij Reisopack Nederland niet alleen nieuwe omsnoeringsmachines, maar ook tweedehands machines aanbieden welke zo goed als nieuw zijn? Uiteraard worden de machines volledig gecontroleerd en opgeknapt indien dit nodig is, voordat deze terug de verkoop ingaan. Zo garanderen wij u dat u een tweedehands omsnoeringsmachine van een hoge kwaliteit koopt waar u nog jarenlang plezier van heeft.

Omsnoeringsmachine tweedehands

Wij beschikken over een ruime voorraad aan tweedehands omsnoeringsmachines, die voornamelijk bestaat uit ingeruilde machines. Op het moment dat wij deze omsnoeringsmachines inkopen doen wij een uitgebreide kwaliteitscontrole en worden de machines, die al een lang productieleven achter de rug hebben, grondig gecontroleerd op slijtage. Nadat wij de omsnoeringsmachine hebben aangeschaft wordt deze door ons op een aantal belangrijke punten gecontroleerd, zodat wij u dezelfde hoge kwaliteit kunnen aanbieden als bij onze nieuwe omsnoeringsmachines. Het is zeker het overwegen waard om uw omsnoeringsmachine tweedehands te kopen.

  Omsnoeringsmachine tweedehands | Reisopack Omsnoeringsmachine tweedehands onderhoud | Reisopack Tweedehands omsnoeringsmachine | Reisopack

Omsnoeringsmachine tweedehands aanschaffen

Indien u besluit om uw omsnoeringmachine tweedehands aan te schaffen bij Reisopack wordt deze grondig schoongemaakt, waar nodig opnieuw gespoten voor een nieuwe en frisse uitstraling en gereviseerd. Alle omsnoeringsmachines die wij gebruikt aanbieden zijn terug te vinden op onze website met duidelijke foto’s en een uitgebreide omschrijving. Daarnaast is het mogelijk om de omsnoeringsmachine wereldwijd te leveren en te installeren indien u dit zou wensen. Ook worden de tweedehands omsnoeringsmachines met garantie geleverd. Wij hebben vertrouwen in onze producten en zijn ervan overtuigd dat ook onze gebruikte machines nog een tiental jaar mee kunnen gaan.

Inruilen omsnoeringsmachine bij Reisopack

Uiteraard is het ook mogelijk om uw gebruikte omsnoeringsmachine in te ruilen bij Reisopack. U kunt uw oude machine inruilen op het moment dat u op zoek bent naar vervanging. Zo kunt u kiezen voor een machine die voldoet aan al uw wensen en iemand anders blij maken met uw “oude” omsnoeringsmachine. Indien u hier interesse in heeft dan vragen wij u om een zo compleet mogelijk beeld te schetsen van de door u aangeboden machine. Zo ontvangen wij graag het bouwjaar, de technische staat van de machine, het recente onderhoud en goede foto’s. U kunt dit mailen naar info@reisopack.nl en onze verkoper zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Meer informatie over tweedehands omsnoeringsmachines bij Reisopack?

Heeft u na het lezen van dit bericht interesse in het aanschaffen van een tweedehands omsnoeringsmachine? Of wilt u graag uw omsnoeringsmachine tweedehands aanbieden, maar heeft u toch nog vragen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier, telefonisch via +31 (0)850 778 387 of via de mail. Wij geven u graag meer informatie wat betreft de opties en adviseren u graag verder!