Onze monteur Joey is een tweetal weken geleden naar het buitenland gevlogen om een Reisopack 2905 omsnoeringsmachine te installeren bij een tomatenkwekerij in Hongarije. Dit alles hebben we gerealiseerd in samenwerking met onze partner TAKS Handling Systems.

Prettige samenwerking met TAKS Handling Systems

TAKS Handling Systems is gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke modules en maatwerkoplossingen voor transportsystemen. Het komt regelmatig voor dat er een omsnoeringsmachine nodig is binnen zo’n lijn en dan nemen zij contact met ons op. Waar TAKS Handling Systems instaat voor het projectmanagement, is Reisopack verantwoordelijk voor alle zaken omtrent de machine.

Automatische omsnoeringsmachine in verwerkingslijn

Zo bouwde TAKS Handling Systems een verwerkingslijn die kisten of dozen met tomaten stapelt op pallets, waarna deze automatisch omsnoert kunnen worden. Gebaseerd op de wensen van de tomatenkweker, is de Reisopack 2905 automatische omsnoeringsmachine dé ideale machine voor deze verwerkingslijn.

Omsnoeringsmachine Reisopack 2905

De Reisopack 2905 is een horizontale omsnoeringsmachine die veel gebruikt wordt om goederen, in dit geval tomaten, te kunnen binden middels een omsnoeringsband. Een groot voordeel van deze automatische omsnoeringsmachine is dat deze geheel handsfree bediend kan worden. Doordat er verschillende sensoren in de machine verwerkt zijn en deze op software draait, kan de machine volledig autonoom aan de slag gaan. Hierdoor is er een minimale menselijke input nodig en doet de machine, na het indrukken van de activeringsknop, al het werk volledig zelf. Daarnaast kan deze machine dagelijks grote hoeveelheden omsnoeren binnen enkele minuten. Dit is natuurlijk ideaal voor een tomatenkweker die zijn goederen snel en automatisch verpakt wil hebben.

  Omsnoeringsmachine 2905 bij tomatenkweker | Reisopack

Omsnoeringsmachine kopen bij Reisopack

Bij Reisopack vinden wij de service na aanschaf van een omsnoeringsmachine erg belangrijk. Dit is dan ook de reden dat onze monteur naar Hongarije is geweest om de omsnoeringsmachine zelf bij de klant te installeren. Daarnaast ontzorgen wij hen ook volledig op het gebied van aftersales. Denk hierbij aan advies met betrekking tot de machine, het bestellen van losse onderdelen en zelfs een onderhoudsbeurt indien dit nodig is. Het maakt ons van Reisopack Nederland niet uit waar de klant zijn werkzaamheden verricht, onze service is wereldwijd.

Reisopack, uw specialist in omsnoeringsmachines

Bent u op zoek naar een omsnoeringsmachine om uw bedrijfsprocessen te vereenvoudigen? Wilt u deze nieuw kopen of liever een omsnoeringsmachine tweedehands aanschaffen? Er is heel veel mogelijk bij Reisopack Nederland en onze specialisten helpen u graag verder! Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op onze website of stuur een mail naar info@reisopack.nl. Heeft u een dringende vraag? U kunt ons altijd bellen op +31 (0)850 778 387. Wij staan u graag te woord!